Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    De krydrete chorizopølsene gir ekstra mye smak til stekte ostesmørbrød - eller toast om du vil.

  • 30 minutter

    Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.

  • placeholder
    20 minutter

    Denne retten tartar med laks og gambasreker må du prøve.

  • placeholder
    15 minutter

    Små deilige munnfuller med tartar

  • 30 minutter

    Lammepølser trives veldig godt i selskap med couscous og den nordafrikanske harissasausen.

  • 20 minutter

    En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.

  • 30 minutter

    Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør

  • 30 minutter

    Denne oppskriften kommer fra det nordlige India, der de dyrker både kassia og en spesiell gulrot som er full av smak og nesten vinrød.

  • 2 timer

    Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.

  • 5 minutter

    Denne dipen kan brukes som saus til fisk eller kjøtt samt til grønnsaker.

  • 2 timer

    En veldig spennende oppskrift på fårikål fra Makedonia som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Du kan finne ferdig utvannede og benfrie saltsild- og kryddersildfileter på glass eller boks, som gjør det superenkelt å lage denne sildedelikatessern

  • 30 minutter

    Stekte sildefileter med dijon- og tomatfyll er en smaksopplevelse. Med dens syrlige og søtlige smak er retten deilig til middag.

  • 30 minutter

    Nasu Dengaku er den japanske betegnelsen på denne retten hvor en søt miso-glaze gir smak til aubergine som enten grilles eller pannestekes.

  • 20 minutter

    Wok med kyllingfilet og paprika i sweet'n sour-saus er en typisk kinesisk (kantonesisk) rett som spredte seg til USA allerede på 1700-tallet. Har du ikke wok, kan du bruke en panne som leder varme godt

  • 2 timer

    Her får du oppskriften på den klassiske fårikålgryta. Følg den enkle oppskriften og gled deg til resultatet.

  • 20 minutter

    Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med kylling som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill!. Kan også stekes.

  • 1 time 10 minutter

    Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.

  • 10 timer

    En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.

  • 40 minutter

    Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.

  • 3 timer

    Varm opp grillen for snart skal biffen på. Men først må du gjøre noen enkle ting med tilbehøret. Blant annet skal du lage din egen pesto for den skal biffen marineres i.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken