Lag en deilig salat med krabbe. Resten av ingrediensene finner du i oppskriften. Vi kan love deg et meget vellykket resultat.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Lag en deilig salat med krabbe. Resten av ingrediensene finner du i oppskriften. Vi kan love deg et meget vellykket resultat.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele.
Alle elsker kanelsnurrer, også når de kommer som kake, klar til å brytes.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Pizzasnurrer er noe barna vil elske. Vi ser ikke bort ifra at også de voksne får lyst i å knabbe en og annen.
Her er en oppskrift på kalvestek fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør klassikeren enda mer lekker.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Og et glass hjemmelaget chutney er morsom gave når du har laget den selv
Chutney er mest kjent som det kryddersterke «syltetøyet» som serveres sammen med indisk mat. Det er også et veldig artig følge til assortert ost eller til spekemat.
Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.
Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gleden ved å kjenne den herlige smaken.
Denne eplekake er kanskje litt tidkrevende, men den er verdt innsatsen. Saftig, frisk og utrolig velsmakende er den. Du kan bare glede deg.
En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige tortillas, men de du baker selv smaker mye bedre. Her med maismelet som heter Masa Harina.
Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.
Britenes favoritt-søndagsmiddag lages her med entrecote, det tar kortere tid enn med flatbiff eller mørbrad, men resten av tilbehøret er med.