Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Vis meg en som ikke liker riskrem. Spesielt når den serveres på denne måte.
Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
En deilig frisk kake der sitronen setter sitt preg. Den tar litt id å lage, men det får du igjen for når du serverer.
Disse bollene er deilige, ikke bare til fastelavn. Alle vil sette pris på dem uansett når på året du baker dem.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Oreo-smaken er mektig, men dette er en type kake som du bare må ha et lite stykke til av.
Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.