Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Basbousa betyr lite kyss på arabisk. Denne kaken kalles også harissa, og er populær over hele Midtøsten. Søt, saftig og holdbar.
Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Sprø og litt seige småkaker med sjokolade, tørket frukt og nøtter, er perfekt å servere ved siden av en kopp te eller kaffe.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Eple, briochedeig, karamell og whisky blir ikke bedre enn her.
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.