Denne fantastiske desserten er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre og den like kjente kjøkkensjefen Erling Sundal.
Her er den enkle oppskriften på iskrem. Så er det opp til deg hva du skal hai den og til den som bær eller kanskje sjokolade.
Dette er kaken for de voksne. Med så mye whisky i blir det fart i sakene. Vi lover deg at den smaker skikkelig godt.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Karamellpudding er en perfekt dessert. Denne festpyntete utgaven vil garantert gjøre deg og dine gjester begeistret. Med andre ord en ekte festdessert.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Hva kan bli mer feststemt enn en kransekake på bordet som den du har bakt selv?
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.
På nasjonaldagen skal det være mange kaker på bordet. For festens yngste kan det være vanskelig å balansere store kakestykker på tallerkenen. Disse kakene er perfekte å ta i en liten klype.