La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Sei er en veldig takknemlig råvare som stortrives også i en supersunn og velsmakende indiskinspirert linsegryte som denne.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av.
Vi burde lære av våre russiske naboer og sette mer sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften på naboens sildesalat.
Denne klassiske spanske fiskeretten med egg, erter, asparges og muslinger lages vanligvis med lysing, men hos oss velger vi torsk eller skrei i sesongen.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
En uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Får du ikke tak i kveitefilet, kan du bruke torsk eller skrei. Den er magrere og må bakes med forsiktighet slik at den ikke tørker..Tapenaden lager riktignok et lokk over fisken som bidrar med fett og som samtidig holder fiskekjøttet saftig,
Torsk/skrei som er panert og stekt og deretter får godgjøre seg i en syrlig marinade smaker himmelsk, kald eller lun.
Steinbit er en fiskesort som med hell kan serveres med en kraftig rødvinssaus som her.
Piccata er en italiensk metode som vanligvis brukes for kylling og kalv, omtrent som schnitzel, men kan med fordel brukes for fisk. Breiflabb eller annen hvit fisk.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.
Denne retten kan fint lages med annen type fisk, fersk eller fryst.
Du kan bruke indisk curry, men thai-versjonen passer også veldig godt i denne retten med blåskjell.
Det er enkelt å lage din egen Sherrysild . Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.