Gi blåskjellene en klunk cognac og de vil smake fantastisk. Følg vår enkle oppskrift hvor blåskjellene
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
For en kombinasjon. Den lekre kongekrabben og mangosalaten er en superenkel, men ikke desto mindre perfekt rett.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
Det er veldig raskt å lage en rett med kongekrabbe. Faktisk bare litt sitron over.
Det blir full fest selv på en hverdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk med bacon og gulrotstuing.
Hva smaker bedre enn kokt skrei og rogn? Her får du oppskriften som garanterer deg et vellykket resultatet.
Denne retten med sild lager du på maks 15 minutter og kan bruke den som tapas eller på koldtbordet.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
For mange er juletorsken en nødvendighet, om ikke på selve julaften så i hvert fall dagene før.
Denne retten hyller råvaren kveite på beste måte med mange gode råvarer .
Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.
Disse krokettene smaker fantastisk godt. Klippfisken passer perfekt som innmaten rund den sprø skorpen. Masse annet godt skal også inni.
Denne retten heter Bolinhos de bacalhau i Portugal, der den kommer fra.Server gjerne med piri-piri-saus eller noen sitronbåter.