Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.
Torsk eller annen hvit fisk får et pent smaksløft med denne peppersausen.
Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.
Del laksen i like store deler. Legg på sitronskiver og surr de fast med bomullstråd før du setter de. i ovnen. Du kan glede deg til å smake.
Denne kombinasjonen er perfekt for torsk stekt i panne.
Lag en deilig salat med breiflabb der grønnsakene er med på gi ekstra smak.
Når du bruker denne fisken i stedet for kalv til schnitzelen, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett
Fish'n chips er en klassiker som i denne oppskriften får flere vrier med både rødspette og krydder. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.
Ceviche er en søramerikansk fiskerett som lett lar seg gjenskape på våre breddegrader. Og det av selv den mest uerfarne kokk.
Varierte og fargerike grønnsaker gir et godt smaksbidrag til både safranbuljongen og flyndren. Hvitvin med karakter må til, her får du flere forslag.
Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
Grillet makrell hører sommeren til. Her med grillet squash og tomat.
Du kan godt bruke laks/ørret eller sei til denne retten.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.