Denne hotte opplevelsen anbefales.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Her er en oppskrift på en liten annen vri på å servere spekeskinke på. Vi legger til dampet nykål med lun salat av nypoteter
Skinkebiff blir ekstra god på grillen. Marinaden av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir masse smak.
En oppdatert versjon av en oppskrift som stammer fra samme periode som Britney Spears' første storhetstid. Men som garantert ikke har noe med popidolet å gjøre.
Det er enklere enn du tror å lage dine egne hamburgere. Her får du oppskriften.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.
Med denne kombinasjonen møtes pølseelskeren og veggisen i full enighet. Bare husk på å lage nok ratatouille.
Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.
Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte siden det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekes raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.
Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.