Kylling som godgjør seg selv med løk, sitron og kikerter har marokkansk inspirasjon. Så kan du gjøre andre ting mens maten lager selg selv. Belønningen er en virkelig smaksrik rett.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kylling som godgjør seg selv med løk, sitron og kikerter har marokkansk inspirasjon. Så kan du gjøre andre ting mens maten lager selg selv. Belønningen er en virkelig smaksrik rett.
Dette er en rett du kan nyte hele året selv om den har en viss smak av jul i seg.
En smakfull kyllingrett som denne er sikkert noe du og dine vil ha flere ganger.
Her får kyllingen følge av øl som er en utmerket erstatning for vin i matlagingen. På samme måte som for vin, er det noen regler som gjelder. Følg oppskriften.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Denne retten med marinerte kyllingbryst kommer du garantert til å lage flere ganger.
Kylling Marengo er en rett som kom til ved en tilfeldighet sa kokken til Napoleon skulle servere keiseren en middag etter slaget ved Marengo i Italia 14. juni 1800. Og keiseren ble godt fornøyd.
Kylling er manges favoritt, lettvint og tilgjengelig som råvaren er, også som økologisk. Du bør prøve Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker.
Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus. Baharat lager du selv.
Grillfesten er bare en liten anstrengelse unna. Det gjelder selv om du bruker rå kyllinglår, for de lager seg selv på grillen sammen med båtpotetene.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Når kyllingfilet i strimler får marinere før steking, blir den ekstra saftig og god, som i denne greskinspirerte settingen.
Spennende kyllingspyd inspirert av det chilenske kjøkken! Pebre og polenta er friskt og godt tilbehør som passer utmerket til marinert og grillet kylling.