En pose bearnaisesaus kan være en god basis for saus til kylling. Bland pulveret med vann, crème fraîche, eple og chili. Server med brokkoli og ovsbakt søtpotet.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En pose bearnaisesaus kan være en god basis for saus til kylling. Bland pulveret med vann, crème fraîche, eple og chili. Server med brokkoli og ovsbakt søtpotet.
Dette er retten for deg som liker både kylling og paprika. Ferdig på 30 minutter.
Finn frem leirgryta og la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.
Denne kyllingretten er proppfull av smaker. Derfor trenger du bare godt brød ved siden av.
Når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde - her med kylling, sopp, chorizo og krabbe.
Legg kyllingfileten på grillen og la den den få følge av pasta med smak av hjemmelaget spinatpesto.
Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Du kan lage burgeren med kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet. Med blåmuggostdressing blir den enda mer saftig. Det andre tilbehøret kan være som du bruker på andre urgere som løk, sylteagurker og selvfølgelig salatblader. Her er den enkle oppskriften
Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.
Fremgangsmåten er så enkel at den lett kan la seg gjennomføre på hytta - forutsatt at du har en steikeovn. Det er fullt mulig å lage retten i en gryte og den alternativ fremgangsmåten finner du også her.
Helstek kyllingen med urter og mascarpone som en mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte.
Denne deilige retten med kylling lager du raskt som bare det. Selv om maten kommer raskt på bordet går det ikke utover smaken.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Kyllingvinger fra butikken får nytt liv på denne måten. Med sausen ved siden av på de grillede loffskivene kan du be inn til fest.
Det tandre, men saftige kyllingbrystkjøttet får her smaksrikt følge fra søtpotet og rødvinskokte pærer.