Denne ramensuppen passer uansett sesong, men er ekstra deilig nå på høsten. Etter at du har smakt denne for første gang vil du få vann i munnen når du tenker på den igjen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne ramensuppen passer uansett sesong, men er ekstra deilig nå på høsten. Etter at du har smakt denne for første gang vil du få vann i munnen når du tenker på den igjen.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
En kyllingsuppe som sparker i fra med både ingefær, chili og hvitløk.
Ribolita betyr kokt på nytt, og er opprinnelig en bonderett fra Toscana, der daggammel grønnsakssuppe blir gitt nytt, forsterket liv. Vi tilsetter Chevre fra Haukeli.
Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Paprikasuppe er krydret og varmende, og med denne søtlige sausen får det en ekstra piff.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Denne suppen vil overraske gjestene dine. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.
Denne gryten er både rik på smak og næring, og vil passe godt på middagsbordet.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.
Sildegrynsuppe er en gammel rett. Den er ikke bare kjempesunn - den er også kjempegod. Ta deg tid til å teste ut denne suppen på ditt eget kjøkken og få en ny livrett.
I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
En skalldyrsuppe der du kan legge til det du får tak i av skaldyr og også hvit fisk.
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.
Soppsuppe er enkelt å lage. Bruk den sopptypen som du liker best. Passer perfekt etter en aktiv dag ute.