Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.
Skogsopp og lammefilet med pecorino er en perfekt match som du må prøve. Her er oppskriften.
Denne suppen vil glede mange rundt bordet. Hvis du ikke har tilgang til viltkjøtt, kan du blant annet bruke rester av rester av stek.
Spinatsuppe er veldig godt og tilsvarende sunt. Den kan serveres både varm og kald.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Her har du en enkel oppskrift på hvordan du skal koke kraft som du kan bruke i mange forskjellige retter.
Her er en god innføring i hvordan du skal koke kraft. Enklere enn du tror
Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Det praktiske er at du kan fryse den og bruke den når som helst. Her er oppskriften.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. Du kan selvfølgelig fryse den.
Gresskarsuppe smaker fortreffelig. Med sellerirot, pastinakk, hvitløk og andre godsaker løfter du suppa ytterligere.
Hjemmelaget grønnsakskraft er den beste basis til enhver suppe eller gryterett og er også flott som basis til mange sauser.
Her har du en enkel oppskrift på jordskokksuppe som smaker herlig. Suppen kan lages på forhånd og varmes opp før servering.
Det er enkelt å lage en deilig tomatsuppe. Du kan ha egg i eller eksempelvis små kjøttboller.
Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.
Har du selvplukket sopp i skap eller fryser, kan du lage en herlig suppen. Du kan også bruke sjampinjong. Her er den enkle oppskriften.
Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.
Dette er en oppskrift fra 1700-tallet som er blitt modernisert med kalkun og er vel verdt å teste.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.