Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.
En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.
Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!
Trenger du en rask og næringsrik middag, har vi løsningen her. Denne herlige suppen har du servert i løpet av 20 minutter.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Dette er en klassisk italiensk suppe,nærmere bestemt fra Sicilia der du også får brukt gammelt brød. Smaker kjempegodt med pastaen til.
Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker. Eller kanskje du har rester av salt eller røykt kjøtt du ønsker å bruke?
Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er navnet på denne retten som tilhører det tradisjonelle kjøkkenet i Italia.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Prøv denne nudel- og kjøttsuppen. Provencalsk pistou setter en piff på det hele.
Paprika inneholder masser av C-vitamin, og serverer du denne suppen sammen med grovt brød, øker paprikaen også inntaket av jern betraktelig. Her har du en oppskrift på suppen som vil dekke C-vitaminbehovet ditt for dagen.
Thaikjøkkenet har en rekke smaksrike supper, og dagens utgave er inspirert av disse. Suppe med svinekjøttboller og glassnudler kan også lages vegetarisk.
Alle liker suppelapskaus, og like mange vil like denne smakfulle varianten med enkle ingredienser å få tak i. På 20 minutter er den serveringsklar.
Lag en deilig suppe med svartkål. Denne kåltypen utfordrer nå grønnkål på grønnsakstoppen. Denne oppskriften overbeviser ganske sikkert også deg.