Supper

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Blomkålsuppe er manges absolutte suppefavoritt. Med persilleolje på toppen blir den ekstra god. Her har du oppskriften.

  • 30 minutter

    Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.

  • 5 timer

    Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på

  • 25 minutter

    Tom Yum er en herlig aromatisk suppe fra Thailand. Denne oppskriften er rik på smak, enkel å lage, og tilpasset nordiske vaner med kokosmelk og sjøkreps.

  • 30 minutter

    En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.

  • 1 time

    Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.

  • 15 minutter

    Med denne jukseoppskriften får du herlig ramen på 1-2-3.

  • 15 minutter

    Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.

  • 30 minutter

    Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.

  • 30 minutter

    Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.

  • 40 minutter

    Pappa al pomodoro er en italiensk brød- og tomatsuppe som stammer fra Siena i Toscana. Slik får du brukt opp daggammelt brød som tørkes i ovn.

  • 15 minutter

    En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.

  • 1 time

    Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.

  • 45 minutter

    Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft kan du kjøpe eller aller best, lage selv.

  • 35 minutter

    Denne herlige suppen er inspirert av den portugisiske kålsuppen Caldo Verde. For ekstra fylde og næring har vi tilsatt både chorizo og hvite bønner - perfekt for mørke kvelder.

  • 30 minutter

    Du husker kanskje mulligatwanysuppen fra grevinnen og hovmesteren? Dette er en herlig og smaksrik kyllingsuppe fra Britisk India med karri, linser og deilig kokosnøtt. Gjør som grevinnen og nyt den med sherry i glasset, eller velg en av våre mange andre drikkeforslag.

  • 3 timer 30 minutter

    Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!

  • 1 time 30 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 1 time

    Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.

  • 1 time 30 minutter

    Denne ramensuppen passer uansett sesong, men er ekstra deilig nå på høsten. Etter at du har smakt denne for første gang vil du få vann i munnen når du tenker på den igjen.

Forsiden akkurat nå
Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen
+
Mat og vin i kombinasjon

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen

Kylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen
Ukens drink
Gin tonic med rabarbra

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen

En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken