Grønnsakssupper

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Høstens sopp gjør seg nydelig i suppe. Snøfrisk er den hemmelig ingrediensen i denne suppen som smaker aldeles fantastisk.

  • 20 minutter

    Lag en deilig gresskarsuppe. Strandsnegler som du kan plukke selv i fjæra. De legger du på spyd over suppeskåla.

  • 20 minutter

    Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.

  • 1 time

    Denne suppa er ganske så genial. Du kan ha den iskald på termos som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken. Men den duger også som varm på en kald vinterdag.

  • 20 minutter

    Lag denne retten, en gyllen og krydret gulrotsuppe med kjøttboller som også får følge av gulrotbrød.

  • 30 minutter

    Gresskarsuppe med Harissa er tøffe saker som du helt sikkert vil sette pris på.

  • 30 minutter

    Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.

  • 15 minutter

    Spinatsuppe er veldig godt og tilsvarende sunt. Den kan serveres både varm og kald.

  • 30 minutter

    Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.

  • 30 minutter

    Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.

  • 20 minutter

    Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.

  • 20 minutter

    Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.

  • 15 minutter

    Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.

  • 30 minutter

    Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.

  • 30 minutter

    Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.

  • 10 minutter

    Suppe trenger ikke være varm for å være god. Denne avkjølende avokadosuppen er perfekt for late sommerdager.

  • 35 minutter

    Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.

  • 2 timer

    Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.

  • 15 minutter

    Av bortglemte, dvaske gulrøtter kan du trylle frem en herlig suppe. Gulrotsuppe er fantastisk om vinteren, og noe av det beste du kan lage.

  • 15 minutter

    En deilig suppe med herlig grønn farge, som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.

  • 15 minutter

    Prøv en kremet og god aspargessuppe - naturligvis med bacon.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken