Guide

Påskemenyen

Her finner du alt du trenger for en vellykket påske - hjemme eller på hytta

Her finner du alt du trenger for en vellykket påske - hjemme eller på hytta

I den største påskemenyen på nettet finner du både oppskrifter, tips til innkjøp av mat og drikke samt til andre påskeforberedelser.
22 Mars 2024 - 12:05

I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for alle typer påskefeiring uavhengig av være og føre. 

Nedenfor finner du inspirasjon til påskens velsmakende frokoster, brunsjer, lunsjer og middager

Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du en rekke gode artikler og oppskrifter til glede og inspirasjon.

Det gode lammekjøttet

Saftige retter av påskelammet

Spennende lammeretter fra hele verden

Hvilke deler av lammet brukes til hvilke retter?

Egg, kylling og appelsiner hører med

Prøv noen nye eggeretter til påskefrokosten

Appelsiner kan brukes i de lekreste retter

Nyttige fakta om sitrus

De beste kyllingoppskriftene finner du her

Alt om påskegodteri, gjærbakst og kaker

Prøv noen av disse oppskriftene på påskegodteri

Bak brød til påskefrokosten

Prøv en ny kake denne påsken

Saftige boller og annen gjærbakst

Her får du inspirasjon til den store kakefesten

De beste oppskriftene på sjokoladekake

Søte eplekaker og epledesserter

Påskevinen

Påskens beste boksviner

Unn deg selv en riktig godbit i påsken

Her er de beste rimeligere vinanbefalingene for påsken

En skarp en til påskekosen

Finn favoritten i Apéritifs store akevittguide

Polets beste cognacer

Whiskyen du skal kose deg med etter middagen

Snaps hører med til påskekosen

Andre gode artikler om drikke

Øl til påske er det godt utvalg av

Varme drinker fungerer også for hjemmepåsken

Drinktipsene for påsken finner du her

Varme og kalde drikker

Påskeforberedelser

Bli en mester i dekor av egg

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter
Dagens rett

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter

Denne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 2

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter
Dagens rett

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter

Denne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 06. mai

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her