Kjøtt - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 September 2016 - 02:00

    En wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til

    Wok er hurtigmat, men det behøver ikke bety smaksfattig. Tvert om. Bare prøv denne superraske oppskriften.
    28. september 2016
  • 24 September 2016 - 02:10

    Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn dette

    Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
    24. september 2016
  • 23 September 2016 - 02:00

    Fredagsmiddag du bli glad av

    Kyllingburger med tropisk salat er med sin sommerlige fargeprakt akkurat det vi trenger nå i november. Kanskje du bør doble oppskriften?
    23. september 2016
  • 05 September 2016 - 02:05

    Lag en pastarett som sparker fra

    Pasta er et godt valg når middagen skal gå i en fei, og denne oppskriften har en litt krydret overraskelse.
    05. september 2016
  • 03 September 2016 - 02:05

    Søndagsmiddagen blir en god gammeldags hønsesuppe

    Det er skammelig hvor dårlig hønsekjøttet utnyttes. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften.
    03. september 2016
  • 02 September 2016 - 02:00

    Kyllingen smaker ekstra godt med ovnsbakte rotgrønnsaker

    La kyllingen få følge av høstens beste grønnsaker i denne lettlagete oppskriften.
    02. september 2016
  • 31 August 2016 - 02:05

    En slik velsmakende gryte er klar på et øyeblikk

    Det er lov å kose seg litt selv midt i uken, og da er denne oppskriften perfekt for et skikkelig festmåltid.
    31. august 2016
  • 19 August 2016 - 02:00

    Lenge siden du har laget rösti?

    Rösti er mye raskere å lage enn du tror, og med luftige kyllingkarbonader, salat og dressing til blir fredagsmiddagen garantert tatt vel imot. Du kan også servere dem til burger eller biff.
    19. august 2016
  • 17 August 2016 - 02:00

    Gi kyllingen en eksotisk vri i dag

    Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
    17. august 2016
  • 13 August 2016 - 02:01

    Disse kyllinglårene får du skryt for

    Lårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
    13. august 2016
  • 28 Juli 2016 - 02:00

    Dagens middag kan barna lage

    Dette middagsforslaget er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften. Wok er dessuten en super måte å øke inntaket av grønnsaker.
    28. juli 2016
  • 16 Juli 2016 - 02:10

    Søndagsmiddagen er en sommerlig kyllingfilet

    Delikat kyllingkjøtt og myk sommerkål er en perfekt match. Prøv denne oppskriften.
    16. juli 2016
  • 13 Februar 2016 - 02:38

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    13. februar 2016
  • 22 Desember 2015 - 16:33

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    22. desember 2015
  • 01 September 2015 - 03:00

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    01. september 2015
  • 09 Juli 2015 - 18:01

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    09. juli 2015
  • 07 Januar 2014 - 14:33

    Vi byr på et fantastisk utvalg av kurs i 2016

    Få med deg våre populære vinkurs med Master of Wine, Mai Tjemsland. Hun lærer deg deg det viktigste om vin fra Spania og Italia. Du har også muligheten til å lære å lage perfekte retter av kjøtt, fisk og skalldyr gjennom våre lærerike matkurs med noen av
    07. januar 2014