Mont d'Or - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 29 September 2025 - 10:32

    Mont d'Or-sesongen har startet - prøv disse oppskriftene

    Du trenger egentlig bare denne osten og godt brød - men for å drøye den kan du lage det til et stort måltid. Vi har begge forslagene.
    29. september 2025
  • 18 Oktober 2021 - 11:35

    Høstens deiligste ost har kommet og vinmatchene er uten like

    Mange sparker i gang oktober med å kjøpe denne smeltedigelen av en ost. Det finnes ikke en hipp og trendy vinbar i Oslo som ikke har denne på menyen i sesong. Og hvorfor skulle de la være? Det er en helt magisk ost når den kommer fra ovnen
    18. oktober 2021
  • 12 November 2013 - 11:55

    Toppen av smøremykhet

    Grunnen til at Mont d’Or-osten er i eske, er at det sikrer utviklingen av ostens «smelteegenskaper» og selvsagt smak. Sponen lages av edelgran som setter sitt spesielle preg på denne unike sesongosten.
    12. november 2013