Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 November 2017 - 14:00

    Dropp cappuccinoen etter middagen - dette er det mer fart i

    Noen insisterer på cappuccino etter maten, selv om andre mener espresso er det eneste saliggjørende. Med denne avslutningen på måltidet får du alt i ett, i tillegg til et lite kick fra whiskyen.
    17. november 2017
  • 06 November 2015 - 14:00

    Lag karsken slik skottene gjør det

    Skotsk whisky setter en ekstra spiss på kaffen. Og her er det rom for å eksperimentere, men ikke ved å være gjerrig med råvarene.
    06. november 2015
  • 20 Januar 2006 - 02:01

    Belgian Coffee med særpreg

    Dette er en litt annen variant av den tradisjonelle Irish Coffee der pærecognacen Xanté spiller hovedrollen. En utmerket drink for kalde dager. Sødmen i Xantéen gjør at drinken gjerne kan lages med espresso og lite - om noe - sukker.
    20. januar 2006