Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Februar 2020 - 11:21

    Lenge leve pinsettmat og snobberiets glansdager

    Michelin-stjernene er restaurantenes pallplassering  og kokkene bak er bransjens avantgardister. Hvorfor hylles de ikke for det i stedet for å bli mistenkeliggjort og til dels latterliggjort av dem som har ansvaret for å gi matnasjonen Norge riktige ramme
    24. februar 2020
  • 04 Oktober 2019 - 11:22

    Winemakers Dinner: Smak Rioja til en 4-retters meny på Bokbacka

    Lekre norske råvarer fra en av Oslos aller beste restauranter møter viner fra hjertet av Rioja. En kveld du rett og slett ikke kan gå glipp av.
    04. oktober 2019
  • 18 Kan 2019 - 11:00

    Redefinerer fine dining med humør og eksplosive smaker

    Menyen presenteres i form av emojis. Man spiser de fleste rettene med hendene og én gang er det til og med lov å slikke tallerkenen. Alt dette skjer på stjernerestauranten Gaggan i Bangkok.
    18. Kan 2019
  • 17 Januar 2019 - 13:57

    Nå kan du spise selvlaget Michelin-mat midt i de svenske skoger - eller på et svaberg om du vil

    The Edible Country – er en do-it-yourself-gourmetrestaurant på sju ulike adresser i Sverige. Menyen består av ni smakfulle retter komponert av fire Michelin-kokker som gjestene tilbereder og lager selv i naturen.
    17. januar 2019
  • 23 April 2017 - 13:05

    Denne maten har fått en Michelin-stjerne

    Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene
    23. april 2017
  • 22 Februar 2017 - 12:47

    Stavanger får en Michelin-stjerne til

    Sushisensasjonen i Stavanger, Sabi Omakase, får Norges nyeste Michelin-stjerne.
    22. februar 2017
  • 09 Februar 2017 - 15:35

    Ny trestjerner i Alpene

    Den franske Michelin-dommen er avsagt. En ny trestjerner: Le 1947. Dessuten 12 nye tostjernere og 57 nye enstjernere.
    09. februar 2017
  • 01 Januar 2017 - 02:05

    Her lages maten av plankton, fiskeøyne og avfallsfisk

    Dette er framtidens meny ifølge Angel Leon på Aponiente ved den spanske Atlanterhavskysten. Hans mål er å erstatte alle råvarer som dyrkes på land med det som kommer fra havet. Det har gitt ham to Michelin-stjerner så langt.
    01. januar 2017
  • 25 Kan 2016 - 13:01

    Maaemo er blant matnerdenes favorittrestauranter

    Norges eneste trestjerner har klatret opp til 24. plass på matnerdelisten OAD.
    25. Kan 2016
  • 21 Kan 2016 - 02:19

    Snart kommer baltiske restauranter inn i restaurantguidene

    Det er nok ikke lenge igjen før Michelin-inspektørene beveger seg nordover i østersjøområdet. Og White Guide utvider allerede i 2017 med Baltikum. Det er uansett økende optimisme og matglede blant de beste kokkene i denne populære destinasjonen for nordme
    21. Kan 2016
  • 24 Februar 2016 - 12:32

    Tre stjerner til Maaemo

    For første gang i historien får Norge tre stjerner i Michelin-guiden. Og en ny i Oslo og en i Stavanger.
    24. februar 2016
  • 28 Januar 2016 - 11:30

    Her må du drikke øl til maten

    Danske Luksus i New York er den første Michelin-restauranten med kun øl på menyen. Øl er på full fart inn i fine dining-verdenen.
    28. januar 2016
  • 25 Januar 2016 - 09:39

    Han er kokkenes favorittkokk

    Verdens beste kokker har valgt sine favoritter i egne rekker. Og deres rangering skiller seg en del fra andre kåringer. Michel Bras er den som får størst honnør.
    25. januar 2016
  • 09 Desember 2015 - 13:26

    Årets toppmøte for kokker

    Feiringen av Geraniums første fem år ble et storslagent toppmøte mellom Rasmus Kofoed og Søren Ledet og deres 12 beste kokkekolleger. Se bildene her.
    09. desember 2015