Alt New Yorks mestermiksolog Phil Ward rører ved blir til gull, og den nye tequilabaren Mayahuel er intet unntak. Her hylles de gylne dråpene som seg hør og bør, til ære for aztekergudinnen som har gitt navn til baren og uten en frozen margarita eller som
Med et svært begrenset tilbud av sake her til lands, er det ikke rart nordmenn er usikre på denne urtypiske japanske drikken. Her får du vite mer både om tradisjoner og typer. Og forhåpentligvis nok til å gi mersmak.
Armagnac ble til på grunn av møtet mellom tre kulturer; romerne kom med vinen, araberne kunne destillasjonskunsten og kelterne lagret drikkevarer på fat. Dessuten skal armagnac være den eldste typen eau-de-vie i Frankrike. Og den som mest av alle trenger
Gaja er et at vinverdenens sterkeste varemerker. Men der i gården er det ingen interesse for å selge eller ekspandere ytterligere. Patriarken Angelo forbereder at hans tre barn etter hvert skal overta de drøyt 200 hektar fordelt på fire adresser, men ikke
En av Norges mest solgte champagner er også en av de som byr på mest for pengene. Takket være en kompromissløs produsent og et område som først nå oppnår den anseelse det fortjener.
Er det fordi torsken trenger et monarkisk løft ut av sin enkle uraffinerte og urnorske tilværelse at bordeauxvin er blitt dens faste følge her til lands?