Pasta med kremost og stekte kantareller
Foto: Synøve Dreyer

Pasta med kremost og stekte kantareller

Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken eller i ett minutt hvis du har hjemmelaget pasta .

Stek kantarellene, hold dem varme.

Ha kyllingkraften i en stekepanne.

Tilsett kremosten og la den smelte i kraften.

Tilsett fløte (kan sløyfes).

Vend inn pastaen.

Legg opp på tallerkener med kantarellene på toppen.

Pynt med finhakket vårløk.

Tips: Det er helt greit å erstatte kantarellene med annen sopp eller noe helt annet: Bacon eller pølser, røkt eller fersk laks.

Her er mange flotte oppskrifter med kantareller

Se alle våre gode oppskrifter med sopp  


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Elise Bratteng Rønning og TINE

5
5/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen