Pasta med kremost og stekte kantareller
Foto: Synøve Dreyer

Pasta med kremost og stekte kantareller

Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken eller i ett minutt hvis du har hjemmelaget pasta .

Stek kantarellene, hold dem varme.

Ha kyllingkraften i en stekepanne.

Tilsett kremosten og la den smelte i kraften.

Tilsett fløte (kan sløyfes).

Vend inn pastaen.

Legg opp på tallerkener med kantarellene på toppen.

Pynt med finhakket vårløk.

Tips: Det er helt greit å erstatte kantarellene med annen sopp eller noe helt annet: Bacon eller pølser, røkt eller fersk laks.

Her er alt du trenger å vite om pasta

Her er mange flotte oppskrifter med kantareller

Se alle våre gode oppskrifter med sopp  

Er du i tvil, les våre tips om soppsanking her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Elise Bratteng Rønning

5
5/5 etter 42 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen