Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille, når smaken nye høyder.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
Legg kyllingkjøtt mellom brødskivene med sennep, karrimajones, sylteagurker og tomater så har du en deilig sandwich.
Her får ørreten besøk av ris på ekte vietnamesisk vis. Du kan glede deg.
Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte. Den krever karamellsaus, en smakstilsetning vietnamesiske kokker har overtatt etter franskmennene og bruker i sterke retter eller i denne fiskegryten.
Dette er en vegetarisk utgave av Midtøsten-klassikeren som vanligvis fylles med kjøtt og ris.
En lettlaget aromatisk og frisk fiskerett som metter godt.
Mujaddara eller mujadara er en veldig tradisjonell rett i den arabiske matkulturen. Uten kjøtt er den hverdagskost, men like fullt en fest for smaksløkene.
Den indiske spesialiteten Tandoori-kylling kan enkelt lages i stekeovnen eller på grillen. Følg oppskriften og du får en herlig rett.
Kongekrabbe gjør seg umerket i tacos. Knallgodt og enkelt, med spennende smakskombinasjoner. Kongekrabbetacos må du bare prøve!
Denne klassikeren fra Vicenza kombinerer tørrfisk med melk og ansjos.
Tørrfisk som kokes i melk og fløte er veldig typisk for Nord-Italia. Den minner også om Mantecato.
Laks i wokpanne er middag i en fei, og du lager str-fry-sausen enkelt selv.
Å woke seg en middag er allment kjent, men å woke dessert er kanskje nytt for de fleste. Men prøv - det er så godt!
Lag denne deilige wokretten på en halvtime og du vil ikke angre. Med den deilige sausen blir måltidet ekstra godt.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnhet og gode smaker.