Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Få ting er så sensuelt og deilig som østers. Denne ekstra luksuriøse oppskriften kombiner østersens delikate smak av friskt hav og mineraler med sødmefylt vinterrabarbra og frisk salt lodderogn. Dette er pur nytelse.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
I thailand grilles tradisjonelt hel snapper over åpen ild med friske urter og sterke krydder. Her i kalde Nord må vi ofte ta til takke med alternative løsninger. Lag denne herlige og smaksrike fiskeoppskriften i ovnen eller på grillen.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Nydelig brosme marineres i pikante krydder og stekes til perfeksjon på grillen. Denne friske fisketacoen er perfekt for varme sommerdagr når du vil servere tacomiddagen utendørs.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.
En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Du trenger ikke servere risgrøt for å få smaken av jul. I denne oppskriften sprites havregrøten opp med pepperkakekrydder som smaker nydelig sammen med klementin og pistasjnøtter.
Persimon er en nydelig vinterfrukt som går de fleste hus forbi. Gjør den til midtpunktet med denne herlige grøtoppskriften.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.