Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Denne klassiske kombinasjonen er best kjent under navnet caprese - salat fra Capri.
Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Rabarbrachutney er godt tilbehør til grillmat, som for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun.
Uimotståelig gode fløteboller med seig bunn, lakrisskum og innbakte bringebær. En kombinasjon som får smaksløkene til å danse.
Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nyte de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.
Prøv denne retten på japanske grillspyd med kyllingfileter. Vi kan love deg spennende smaker.
Når du steker fjelløretten i rømmesaus du får en fantastisk matopplevelse du ikke vil glemme.
Laks og frisk og syrlig og litt skarp sennepssaus blir til et deilig måltid. Bare følg den enkle oppskriften og du vil imponere alle rundt middagsbordet.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.
Salaten egner seg supert som tilbehør til grillet kjøtt og falafel. Den har sin opprinnelse i Midt-Østen.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
Denne grønnsaksformen fra Provence kan du servere varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt
Du kan lage deg en veldig rask frokost eller lunsj med havregryn i mikrobølgeovnen. Gjort på under 5 minutter.
Har du ikke prøvd rognpudding er det på tide. Denne retten vil du garantert like
En spennende rett du absolutt må prøve.
Ørret med spansk mandelsaus er spennende rett. Inspirert av det spanske kjøkken