Zedoari også kalt hvit gurkemeie har en mangoaktig aroma. Derfor heter den amb halad på indisk, og amb betyr mango.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Zedoari også kalt hvit gurkemeie har en mangoaktig aroma. Derfor heter den amb halad på indisk, og amb betyr mango.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Ertekrem er et lekkert og vegetarisk pålegg, men kan også brukes som kald saus til fisk eller kjøtt.
En slik dessert er det få som kan motstå. Når du legger til sausen er det garantert enda færre.
En deilig rett der tagliatte får besøk av basilikumsmør og hjemmebakte grissini. Du kan glede deg.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Dette er en grønn vri på den portugisiske klassikeren Bacalhau à Brás, for mange kjent som hvit bacalao. Her er fisken byttet ut med grønnsaker. Gå på jakt i ditt eget kjøkken etter skrell, skalker og grønnsaksrester for en koselig nullsvinn-rett.
Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.