Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Her har du en enkel oppskrift på bacalao som smaker som den skal. Du behøver ikke på noen måte være proff får å få denne retten til. Du blir garantert en helt rundt bordet.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.
Her er oppskriften på en enkel pai som det betyr at det også er tilsvarende å lykkes med. Deilig er den.
En skikkelig deilig salat der kyllingen får følge av andre godsaker.
Denne oppskriften er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.