Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Basbousa betyr lite kyss på arabisk. Denne kaken kalles også harissa, og er populær over hele Midtøsten. Søt, saftig og holdbar.
Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Sprø og litt seige småkaker med sjokolade, tørket frukt og nøtter, er perfekt å servere ved siden av en kopp te eller kaffe.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Eple, briochedeig, karamell og whisky blir ikke bedre enn her.
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
Denne oppskriften på sjokolademousse er enkel. Følg den og du blir garantert en helt. Tips: Moussen kan godt lages 1-2 dager før bruk.
Denne sprø julekjeksen, som nesten smelter i munnen er manges favoritt. Den blir sikkert din også når du prøver oppskriften.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.