Disse vakre blomstene av noen cupcakes vil vekke begeistring.Ikke minst på grunn av blåbærmoussen. Oppskriften er lett som bare det.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Karameller er godteri for store og små. Du må prøve med pepperkakekarameller. På tre kvarter sitter du igjen med 30 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Sjokoladekarameller er skikkelig godt. På én time sitter du igjen med 40 Sjokoladekarameller med muscovadorørsukker hvis du følger denne oppskriften.
Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.
Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.
Dette er kanskje ikke den eplekaken du pleier å bake. Legg til dadler og du får en ny opplevelse
Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Eplekake med rom-rosin er kanskje ikke den eplekaken du du har forsøkt før. Det bør du.
Denne oppskriften kan du også lage eplemuffins av. Bruk is-skje og fordel deigen slik at alle blir like store. Antall ca 15 stk. Stekes i ca 12-15 min midt i ovnen på 175 grader.