En laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
En laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på.
Lag en deilig rett med ørret som har en spennende smak og smaker helt sikkert annerledes enn det du er vant med. Vi anbefaler deg virkelig å prøve denne oppskirften.
Kombinasjonen av marinert/gravet laks og poteter gir salaten mer metthetsfølelse. Urtekremen gir mer smak og toppingen av lodderogn eller annen type "kaviar" gir retten et luksuriøst preg.
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
En deilig tartar med laks som du garantert vil lage en gang til.
Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.
Denne oppskriften er hentet fra Nord-Portugal. Der bruker de spekeskinke til å pakke inn ørreten før den stekes i panne eller over åpen ild. Du kan godt bruke tørrsaltet bacon eller pancetta. Men skivene må være skåret tynt.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.
Her får ørreten følge av einebær bacon som gir fisken som i seg selv smaker herlig, en ekstra dimensjon.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
Denne oppskriften er en fin måte å utnytte deler av laksen som noen til og med hiver i søpla.