Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 29 August 2003 - 13:19

    El Diablo slik den lages i Stockholm

    En djevelsk god drink smaker vel ekstra godt nå som helgen atter en gang står for døren. El Diablo er blitt en spesialitet på Metró Restaurant & Bar som du finner i Söder i Stockholm. Stedet er også ytterst populært. Kan det skyldes drinken mon tro?
    29. august 2003
  • 28 August 2003 - 02:00

    Seks gullmedaljer til Arcus i årets IWSC

    Arcus ble i årets International Wine and Spirits Competition tildelt hele seks gullmedaljer. Tre akevitter, én cognac, én vodka og én likør nådde helt frem til juryens hjerter - og sanseorganer. To av disse ble også tildelt Trophy Award 2003.
    28. august 2003
  • 27 August 2003 - 13:40

    I det niende året

    Når du leser dette, er vinmessen All verdens vin og den påfølgende Wine Expo enten i full gang eller allerede historie. Uansett markerer den et lite historisk høydepunkt for Apéritif. Faktisk er en gammel drøm gått i oppfyllelse; nemlig det å samle vinpro
    27. august 2003
  • 26 August 2003 - 13:29

    På egne ben

    Du kan skrive hva du vil om Per Heimly. Han skal uansett godkjenne det før det får stå på trykk. Slik er det å stå på egne ben.
    26. august 2003
  • 26 August 2003 - 11:00

    Bedriftsseminarer - events

    Hva med å gi bedriftens ansatte eller dine kunder en opplevelse de aldri vil glemme. Apéritif arrangerer events hvor nytelse står i fokus. Begrensningene settes kun av budsjettet. Og vi vil alltid tilby spennende opplegg. Har du egne idéer, ta kontakt med
    26. august 2003
  • 26 August 2003 - 02:00

    Eksepsjonelt vinår så langt, men ikke alle druer er i hus

    Over alt i Europa meldes det om at årets vinhøst ser ut til å bli eksepsjonell. Imidlertid nytter det ikke å skjære alle drueslag over én kam.
    26. august 2003
  • 25 August 2003 - 02:00

    Phylloxera funnet i Nelson, New Zealand

    Vindyrkere i Nelson, New Zealand må regne med å plante nye rotstokker etter at det er oppdaget phylloxera. Sykdommen ble oppdaget av Trevor Bolitho fra Waimea Estate etter å ha fjernet røttene til noen Pinot Noir-planter.
    25. august 2003
  • 22 August 2003 - 13:27

    Apéritif inviterer til Norges største vinmesse

    Søndag 24. august i Oslo Spektrum åpner Norges til nå desidert største vinmesse der du kan smake flere tusen forskjellige viner og møte produsenter fra hele verden representert ved 40 utstillere. Og selvfølgelig er det Apéritif som arrangerer All ver
    22. august 2003
  • 21 August 2003 - 02:00

    Antinori starter opp i Chile

    Piero Antinori, én av Toscanas ledenede vinprodusenter, følger andre prominente produsenters eksempel, og starter opp vinproduksjon i Chile.
    21. august 2003
  • 20 August 2003 - 12:23

    16. september i Oslo - Smak superviner fra Rioja

    Igjen lar vi Spania komme på kartet. Denne gang er det La Rioja Alta, verdenskjent for sine rødviner fra det spanske området med samme navn, som skal trollbinde deg. De produserer syv forskjellige viner og samtlige skal smakes når eksportsjef Javier Amesc
    20. august 2003
  • 18 August 2003 - 13:19

    Italiensk vinsmaking med viner fra Pasqua

    Bli med på en eventyrlig smaking den 8. september når Ilaria Ippoliti fra Pasqua, et av Italias største privateide vinhus, kommer på besøk. Hun serverer deg hele 13 viner, og det er selvsagt både hvite, røde og ikke minst søte godsaker som kommer i glasse
    18. august 2003
  • 18 August 2003 - 11:01

    Sterkt fra Davidoff

    Med lanseringen av serien Millennium Blend har Davidoff vunnet priser, innbitte Cuba-aficionados og fullstendig blåst luven av det meste innenfor sigarindustrien. Cuba inklusive, som for tiden produserer så variabel kvalitet at de strengt tatt burde sette
    18. august 2003
  • 18 August 2003 - 02:00

    Fransk vin ned 24 prosent i USA

    Amerikanerne drikker vin som aldri før, men salget av franske viner i USA har stagnet fullstendig, dette som en følge av Frankrikes holdning til Irak-krigen.
    18. august 2003
  • 17 August 2003 - 02:00

    Spekematanretning

    Spekemat er velkommen kosemat. Vi gir deg her en full meny med alt det tilbehør du kan begjære. Forslag til vin i begge valører følger selvsagt med. Friskt øl er jo også godt til spekematen, så inviter noen gjerne noen vin- og ølvenner til fest.
    17. august 2003
  • 15 August 2003 - 10:57

    Absolut Boost så enkelt

    Ukens drink kan kanskje, dersom ønskelig, gi deg en ørliten boost inn i helgens avslappende atmosfære. I denne drinken benyttes det en rekke svært spennende bestanddeler, noe som etter vår mening borger for en smaksopplevelse du bør ta deg tid til å mikse
    15. august 2003
  • 15 August 2003 - 02:00

    Ch. Haut-Brion er i gang!

    Innhøstingen av årets vindrueavling på Château Haut-Brion er nå i gang. Gårsdagens start noteres også som det desidert tidligste starttidspunkt notert for vinslottet.
    15. august 2003
  • 14 August 2003 - 12:46

    Apéritif inviterer til Norges største vinmesse - All verdens vin

    I dag søndag, i Oslo Spektrum, åpner Norges til nå desidert største vinmesse der du kan smake flere tusen forskjellige viner og møte produsenter fra hele verden representert ved 40 utstillere. Og selvfølgelig er det Apéritif som arrangerer All verden
    14. august 2003
  • 13 August 2003 - 02:00

    Moestue Grape Selections til Sverige

    Moestue Grape Selections AS og Nordic Beverage Company AB etablerer samarbeid i Sverige.
    13. august 2003
  • 10 August 2003 - 02:00

    Kyllingsalat med sommerlige frukter

    Kyllingsalat er god nok grunn til å invitere familie og venner på en aldri så liten ettersommervisitt. Imidlertid bør du sikre deg mer enn én flaske av dagens vinforslag, og kanskje noe alkoholfritt sprudlevann til eventuelle barn som dukker innom?
    10. august 2003
  • 08 August 2003 - 13:44

    Slik lager du drinkklassikeren Tequila Sunrise

    Denne drinken er en like perfekt avslutning på sommernatten i dag som på 70- og 80-tallet da den hadde sin storhetstid.
    08. august 2003
  • 08 August 2003 - 02:00

    Philipson & Söderberg går inn i SBG

    Den anerkjente svenske vin- og brennevinsimportøren, Philipson & Söderberg AB, har nå bestemt seg for å slå seg sammen med Scandinavian Beverage Group. Dermed blir SBG den største privateide importøren i det skandinaviske marked.
    08. august 2003
  • 07 August 2003 - 02:00

    Ørret Sashimi

    Sashimi er, i motsetning til sushi, et begrep vi hører relativt lite nevnt. Ironisk nok er sashimi den egentlige betegnelsen på rå fisk, mens det er risen i et sushimåltid som er opphavet til navnet "sushi". Vi forvirrer videre og serverer en hvitvin fra
    07. august 2003
  • 05 August 2003 - 15:25

    1. september i Oslo - Spis middag med vinprodusenten Chapoutier

    Bli med på Wine Makers Dinner der du får møte Karine Grey fra Rhônes kanskje mest anerkjente produsent, Chapoutier. Lars Erik Underthun på spisestedet Feinschmecker komponerer for anledningen en helt spesiell 5 retters meny som er nøye tilpasset de ni lek
    05. august 2003
  • 04 August 2003 - 02:00

    Engelsk supermarkedkjede spår suksess for skrukork på vinflasker

    Den engelske supermarkedkjeden Tesco anslår at innen fem år vil det meste av den konsumerte vinen i Storbritannia komme fra flasker utstyrt med skrukork.
    04. august 2003
  • 03 August 2003 - 02:00

    Grillspyd til både små og store

    Det er slett ikke sikkert at fisk på grillen er barnas favorittmat. Vi forsøker derfor å tillempe oss de yngstes smakspreferanser, og serverer i dag både voksen- og barnevariant av Dagens rett. Også i glasset - selvsagt. Varier gjerne med tilgjengelige rå
    03. august 2003