Sjokolade-whoopies med appelsinfyll

Sjokolade-whoopies med appelsinfyll

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175 grader.

Visp smør og sukker jevnt og glatt. Tilsett de tørre ingrediensene.

Ha i egg og crème fraîche og rør det til en jevn deig.

Dekk en stekeplate med bakepapir.

Ha deigen i en sprøytepose og trykk ut kaker på størrelse med en 20-krone på stekeplaten.

Stek midt i ovn ved 175 grader i ca. 8 minutter. Pass på at kakene ikke brenner seg i kantene. Avkjøl på rist.

Riv skallet av en godt vasket appelsin. Pass på ikke å få med det hvite, det smaker bittert.

Bland sammen ingrediensene til fyllet og fordel dette på halvparten av kakene. Legg resten av kakene oppå som lokk.

Tips: Har du ikke sprøytepose, kan du fordele deigen med to teskjeer.

OBS: Kakene bør spises nylagde.

Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Dansukker

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Cake pops

Cake pops

Fremgangsmåte

Bruk Sjokoladekake i langpanne

Del grillpinnene i to og legg dem i vann. Mos eller miks kaken til den er i små, små smuler.

Knus kjeksene, og bland dem med sjokoladekakesmulene. Arbeid inn osten og muscovadorørsukkeret.

Form boller i ønsket størrelse som legges på et fat og settes i kjøleskapet. Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovnen.

Dypp den ene enden av pinnene i sjokoladen og la dem stå til tørk. (Fyll en bolle med risgryn og trykk pinnene nedi).

Stikk en grillpinne, når sjokoladen har tørket, i hver kakebolle og dypp den så i den smeltede sjokoladen.

Dypp bollene kakepynt eller strø kakepynten på dem og sett dem for å stivne. Oppbevares kjølig.

Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

 

 

Sendt inn av Dansukker

Vurder oppskriften

Kokoskuler

Kokoskuler

Fremgangsmåte

Bland smør, sukker og fløte i en gryte og kok i 5 minutter. Tilsett kokosmasse.

Hell massen ut på bakepapir og sett den kaldt. Skjær ut små biter.

Smelt sjokolade og olje i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn.

Dypp kokosbitene i sjokoladen og sett dem brett med bakepapir. Dryss over kokosmass. Sett til avkjøling.

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Imponerende fra champagnelegende - også uten bobler
+
Tester

Imponerende fra champagnelegende - også uten bobler

Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

450 hvitviner testet: Ekteparet som lager de aller beste hvitvinskjøpene blant septembernyhetene
+
Tester

450 hvitviner testet: Ekteparet som lager de aller beste hvitvinskjøpene blant septembernyhetene

De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt
+
Tester

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt

Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponerende fra champagnelegende - også uten bobler
+
Tester

Imponerende fra champagnelegende - også uten bobler

Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Saftig, søt og nygrillet mais er uimotståelig
Dagens rett

Saftig, søt og nygrillet mais er uimotståelig

Det er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

450 hvitviner testet: Ekteparet som lager de aller beste hvitvinskjøpene blant septembernyhetene
+
Tester

450 hvitviner testet: Ekteparet som lager de aller beste hvitvinskjøpene blant septembernyhetene

De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her