Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
video_info(466,456,http://interaktiv.vg.no/php/video/genwmv.php?b2=4&wmv=mms://video.vg.no/vg/04/12/1103107513_kalkun.wmv&start=00:00:00&slutt=99:59:59&end=.wvx,mms://video.vg.no/vg/04/12/1103107513_kalkun.wmv)
Lag kalkun med Apéritifs videokjøkken
Den velrenommerte kokken Ole Martin Alfsen ved Kulinarisk Akademi i Oslo tar deg gjennom de viktige trinnene for at kalkunen, stuffingen (fyllet) og sausen skal bli helt perfekt.
VG Nett og Apéritifs mat- og drikkeekspert Aase E. Jacobsen forteller deg også om hva slags drikke du skal servere til kalkunen.
Her kan du se videoene som er produsert i samarbeid med Aperitif.no og Gastronomisk Institutt:
• Slik lager du perfekt kalkun
Ole Martin Alfsen fra Kulinarisk Akademi viser deg hvordan du lager den perfekte julekalkunen.
• Slik lager du stuffing av brød
Ole Martin Alfsen viser deg hvordan du lager deilig stuffing av brød.
• Slik lager du stuffing av kyllingfarse og lever
Ole Martin Alfsen viser deg hvordan du lager kalkunstuffing av farse og lever.
• Slik lager du saus til julekalkunenNederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.