Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Mai 2015 - 11:00

    Hva med å pakke inn tapasen? Feststemning er sikret

    Server små eller store pakker med noe godt i til koldtbordet, jentefesten eller til fordrinken på neste party.
    13. Mai 2015
  • 13 Mai 2015 - 10:01

    Grunnkurs i saus

    Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
    13. Mai 2015
  • 13 Mai 2015 - 02:05

    Kjør grønt i dag eller bruk denne salaten som tilbehør

    Denne salaten er super på egenhånd, men er også et veldig godt bidrag til enten et koldtbord eller tilbehør til grillmaten. Her er oppskriften.
    13. Mai 2015
  • 11 Mai 2015 - 11:10

    Slik skjærer du fenalår

    Fenalåret har mye smak. Kunsten ligger i å skjære det på mest mulig smaksfornuftig vis.
    11. Mai 2015
  • 11 Mai 2015 - 02:05

    Prøv verdens enkleste middagsoppskrift

    Du skal lete lenge etter en enklere pastarett, og uten at du må gi slipp på god smak, for det er det mye av i denne oppskriften.
    11. Mai 2015
  • 10 Mai 2015 - 18:39

    Suksess med utgått på dato-mat

    Studentsamskipnaden (SiO) har gjennom sine KUTT-konsept satt fokus på matkasting samt bevisstgjøring om å bruke hele dyret.
    10. Mai 2015
  • 10 Mai 2015 - 02:15

    Laks er selvskreven på 17. mai. Prøv denne

    Du får også forslag til både forrett og dessert. Dermed har du en fullverdig festmeny. Her er alle oppskriftene du trenger. 
    10. Mai 2015
  • 09 Mai 2015 - 01:27

    Dyrk tomatene selv. Det er enklere enn du tror

    Stadig flere vinduskarmer, terrasser, balkonger og hageflekker brukes til å dyrke spiselige planter. Tomater er storfavoritten.
    09. Mai 2015
  • 08 Mai 2015 - 20:00

    Slik lager du perfekte fiskeretter

    Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
    08. Mai 2015
  • 08 Mai 2015 - 01:57

    Når er det på tide å bytte ut stekepannen?

    Hvor lenge kan du bruke en teflonpanne før den er utslitt? Er det riper som avgjør om den er klar for skraphaugen?
    08. Mai 2015
  • 07 Mai 2015 - 13:59

    Leker med spiselige bakterier

    Møt stjernekokken Virgilio Martínez – mannen bak restaurantsensasjonen Central – og det peruanske matfenomenet. 
    07. Mai 2015
  • 07 Mai 2015 - 12:10

    Denne kaken lager du på grillen

    Når du først er i gang med grillingen, kan du også bruke den til kakebaking.
    07. Mai 2015
  • 05 Mai 2015 - 10:48

    De vil lage mat av søppel

    Nordmenn kaster 231 000 tonn mat i året. I USA kastes halvparten av det som dyrkes. Kan matavfall bli vårt nye spiskammers?
    05. Mai 2015
  • 04 Mai 2015 - 11:43

    Kampen Bistro rocker videre

    Ann Kristin Møsth Wang har overtatt der lillebror Roar Møsth så tragisk måtte gi tapt, men bistroen beholder rockeprofilen. 
    04. Mai 2015
  • 02 Mai 2015 - 11:13

    Prøv disse supre spareribsene

    Om været ikke tillater utendørsgrilling, så blir resultatet det samme i ovnen med disse saftige californiske spareribsene.
    02. Mai 2015
  • 02 Mai 2015 - 04:01

    Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.
    02. Mai 2015
  • 02 Mai 2015 - 01:21

    Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

    Kokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr opp til en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans 5-retters favorittmeny fra høstens spiskammer, får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine ulike favorittretter.
    02. Mai 2015
  • 01 Mai 2015 - 22:45

    Grunnkurs i saus

    Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
    01. Mai 2015
  • 01 Mai 2015 - 22:30

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    01. Mai 2015
  • 01 Mai 2015 - 12:30

    Lær å lage de lekreste konfektene

    Norges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene.
    01. Mai 2015
  • 01 Mai 2015 - 10:54

    Hva skjer med den danske krotradisjonen?

    Vi dro til Danmark for å ta temperaturen på den danske kulturarven. Tro det eller ei, diskusjonen om framtiden er på kokepunktet. 
    01. Mai 2015
  • 01 Mai 2015 - 07:10

    Fabelaktig skalldyrkurs

    Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
    01. Mai 2015
  • 23 April 2015 - 01:52

    Hva skjer egentlig når du griller?

    Måltidets Hus i Stavanger mener det er på tide at vi får vite mer om det som skjer når vi legger maten på grillen.
    23. april 2015
  • 22 April 2015 - 12:11

    Se her lager de mest mat

    Du trodde kanskje at franskmenn er de som bruker mest tid på kjøkkenet. Men der tar du feil.
    22. april 2015
  • 22 April 2015 - 11:29

    Dette er Nomas største utfordrer til palletoppen

    Det er knapt noen som behersker spiselig estetikk på samme måte som Rasmus Kofoed og hans team på Geranium i København.
    22. april 2015