Gryte - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Februar 2017 - 19:02

    Det er tid for karneval. Her er en enkel oppskrift for en vellykket fest

    Hva er mer passende matfølge til saftige sambarytmer enn en brasiliansk klippfiskgryte? Som drikke satser vi på noen ukompliserte men velegnete typer, for når det er karneval, er kostymene og musikken viktigst. Olé!
    20. februar 2017
  • 03 Desember 2016 - 01:10

    Nyt søndagen mens middagen lager seg selv

    Retter som passer seg selv er perfekt til helgemiddagen. Denne oppskriften er en av de mer smaksrike.
    03. desember 2016
  • 01 November 2016 - 01:05

    By på en meksikanskinspirert gryte som ikke smaker taco

    Meksikanskinspirert må ikke betyr taco. Denne oppskriften er dessuten veldig rask å lage. Perfekt på en fredag.
    01. november 2016
  • 18 Oktober 2016 - 14:45

    La kyllingen bade i rødvin. Bedre blir den ikke

    Coq au vin er en klassiker som smaker like godt hver gang. Og siden det er vin i maten, kommer du ikke utenom å servere et glass god rødvin til denne retten. Dessuten en middag du kan tilberede litt uavhengig av årstiden og om det er helg eller hverdag.
    18. oktober 2016
  • 12 Oktober 2016 - 01:05

    Elghakk er en super hverdagsmiddag

    Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten.
    12. oktober 2016
  • 06 Oktober 2016 - 01:05

    Denne kyllinggryten får bein å gå på

    I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
    06. oktober 2016
  • 31 August 2016 - 01:05

    En slik velsmakende gryte er klar på et øyeblikk

    Det er lov å kose seg litt selv midt i uken, og da er denne oppskriften perfekt for et skikkelig festmåltid.
    31. august 2016
  • 19 Februar 2016 - 01:05

    Be inn til indisk gryte-aften

    Du kan lage indiskinspirert mat enkelt hjemme selv med denne oppskriften. Halvfabrikata eller laget fra bunnen av - du avgjør.
    19. februar 2016
  • 18 Januar 2016 - 09:30

    Slik lager du din egen kraft. Basisen for alle gode supper, sauser og gryter

    Kraft basert på kjøtt, fisk, fugl eller grønnsaker kan du lett koke selv. Her får du de gode tipsene og oppskriftene.
    18. januar 2016
  • 09 November 2010 - 01:00

    Har du lyst på en indonesisk wokgryte?

    Deilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
    09. november 2010
  • 23 Mai 2007 - 10:26

    Slik lager de en virkelig hot kyllinggryte

    Oppskriftene strømmer inn til NM for amatørkokk - send inn din beste oppskrift slik som Gina Englund fra Langhus har gjort.
    23. Mai 2007
  • 01 Mars 2002 - 01:01

    Kraftige haler

    Oksehaler kan ikke bare brukes til suppekraft men gir en av de kraftigste grytene du kan tenke deg. God mat tar tid å lage, denne helga må du stå opp tidlig for at middagen skal bli ferdig i tide. Men så er belønningen stor i form av mye god smak som akko
    01. mars 2002
  • 08 Februar 2002 - 01:01

    Indisk krydret og mildt

    Tittelen er ingen motsetning, indisk mat behøver ikke være sterk, hvis du ennå ikke har erfart det. Bare intenst og rikt. Og da kan du også servere vin til uten at den blir overkjørt av maten.
    08. februar 2002