rom - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 Januar 2007 - 12:55

    Du når neppe paradiset med denne drinken, men kanskje nært

    En himmelsk drink med en himmelsk smak er hva vi frister med i det vi serverer deg Paradis.
    19. januar 2007
  • 23 September 2005 - 02:01

    En smak av Karibia

    Carriacou Rum Punch er blitt en favoritt på utestedet Internasjonalen i Oslo. Det er Jesper Lind som under en reise i Karibia fikk servert denne, og som han nå har tilpasset norske ganer.
    23. september 2005
  • 28 Mai 2004 - 09:00

    Miks en litt uvanlig Daiquiri

    Igjen blir det servert en svensk drink som avslutning på uken. Og denne gang er det rom som er råvare, noe Nicklas Helge på Gondolen i Stockholm er glad i. Høy grad av friskhet er med på å gjøre denne gule bomben til manges favoritt. God helg!
    28. Mai 2004
  • 06 Februar 2004 - 10:21

    Hvilken president det er snakk om kan du gjette på når du mikser El Presidente

    Denne uken blir du servert en drink der rom er hovedingrediens. En relativt enkel, men like fullt velsmakende, drink som passer like godt til alle årstider. Rom er dessuten en råvare du med stort hell oftere kan benytte i dine egne drinker.
    06. februar 2004
  • 02 Januar 2004 - 02:01

    Det er slik du skal mikse en Bacardi Ricky

    Det nye årets første drink fra Apéritif er basert på rom av den hvite typen. Deilig og friskt, samtidig som bitterheten er klart tilstede. Rom er svært underrepresentert i det norske hjem, men i barer og på utesteder er den en mye benyttet råvare. Miks de
    02. januar 2004
  • 26 September 2003 - 13:45

    Vil du lage Kjells Pop Juice Explosion?

    Med et voldsomt hipt navn gir vi deg denne helgen en fruktbombe av dimensjoner. Her er det masse juice blandet med rom, og dette er et særdeles spennende alternativ til den rådyre rusbrusen du får kjøpt i butikken. Knut Hveding er kompositøren av verket.
    26. september 2003
  • 17 Januar 2003 - 14:13

    Nyter du en Cuba Libre, drikker du også historie

    Det som er en av verdens enkleste drinker, er også en med mye historie.
    17. januar 2003