Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
video_info(466,456,http://interaktiv.vg.no/php/video/genwmv.php?b2=4&wmv=mms://video.vg.no/vg/04/12/1102361571_ribbe_ferdig.wmv&start=00:00:00&slutt=99:59:59&end=.wvx,mms://video.vg.no/vg/04/12/1102361571_ribbe_ferdig.wmv)
Den velrenommerte kokken Ole Martin Alfsen fra Gastronomisk Institutt tar deg gjennom de viktige trinnene for at juleribba skal bli helt perfekt. I tillegg lærer han deg hvordan du på enkelt vis lager rød- og surkål fra bunnen av.
VG Nett og Apéritifs drikkeekspert Aase E. Jacobsen forteller deg også om hva slags drikke du skal servere til ribba.
Her kan du se videoene som er produsert av VG Nett i samarbeid med aperitif.no:
w Slik får du perfekt ribbe
Ole Martin Alfsen fra Gastronomisk Institutt viser deg hvordan du lager ribbe til jul, med sprø svor selvsagt.
w Slik lager du rød- og surkål enkelt
Ole Martin Alfsen viser deg hvordan du lager rødkål og surkål selv. Enkelt, og mye bedre enn kjøpe-pakka i butikken.
w Hva drikker jeg til ribbe?
Apéritif og VG Netts mat- og drikkeekspert, Aase E. Jacobsen, forteller deg hva du skal drikke til juleribba.