Arkiv

Fant 1228 artikler om emnet Tester [fjern]

Tittel Dato

TEST: Nyheter spesialpol oktober 2020 Nå har Hellas virkelig skutt fart: særlig hvitvinene overbeviser stort ekstra

Blant 47 viner testet er det Hellas som stikker av med de sterkeste lovordene.

TEST: Nytt øl, mjød og sake spesialpol september 2020 De beste er rett og slett sterkt norsk ekstra

Vi snakker om mjød på 11,5 prosent og sake på 16, men også et lekkert surøl. Felles for alle tre er at de er  helnorske og dessuten helt fantastiske.

TEST: Nyheter øl og sider BU og TU september 2020 72 produkter testet: Rekordmye gode øl og sidere som dekker alle behov og smaker - også for den som bare kjøper vin ekstra

Øl og sidermarkedet er blitt voksent - det lanseres stadig  flere superseriøse produkter med god lagringsevne, noe som bidrar til å løfte renommeet. Rydd plass for øl og sider i kjelleren.

TEST: Nyheter spesialpol september 2020 Toscana og Piemonte Dyrt og deilig: Dette er barolotoppen akkurat nå ekstra

Det er i hvert fall slik det ser ut om vi tar utgangspunkt i det som lanseres i spesialpolet fra 7. september. Nebbiolo + 2016 = deilig, men stadig dyrere.

TEST: Nyheter basis - vin, øl, brennevin og alkoholfritt september 2020 Disse topper alt denne gangen ekstra

Det er hyllene med sherry, surøl og norsk brennevin som får det heftigeste påfyllet i basisutvalget i september.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU september 2020 1120 produkter er testet i september: Mye godt for ethvert budsjett ekstra

Blant de 1120 produktene som er testet gjennom de siste ukene er det mye å se fram til. Først og fremst i det øvre prissjikt, men også mange solide kjøp i det mer behagelige prisleiet.   Denne artikkelen er kun for abonnenter.

TEST: Nytt brennevin på spesialpolet august 2020 Glem whisky, gå for andre mer glemte og vellagrete brennevinstyper hvor du får mye mer for pengene ekstra

Vi snakker om gammel armagnac, calvados og cognac - om enn i en stil som minner mer om whisky enn den tradisjonelle avecen.

TEST: I dag er det IPA-dagen, og vi viser deg de beste som har fast plass i polhylla

Vi elsker å feire, og spesielt med noe godt i glasset. På den internasjonale IPA-dagen som altså er 6. august, er det bare en ting som betyr noe i glasset.

TEST: De beste hvitvinsboksene sommeren 2020 Det er stor forskjell på de beste og de mindre interessante boksene med hvitvin. Her er fasiten ekstra

Kjøper du en treliter med hvitvin som ikke er så god som du håpet, må du lage mye saus for å bli kvitt den. I denne guiden finner du til sammen  135 hvitvinsbokser sortert etter kvalitet.

TEST: Nyheter basis - vin, øl, brennevin og alkoholfritt juli 2020 Det blir ikke noe problem å komme seg gjennom sommeren med dette tilskuddet i basishyllene  ekstra

Det vil si hvis du stiller krav til at innholdet i glasset skal være mer enn bare tørsteslukkende og lettdrikkelig. Hvis det er det som er målet, har ikke julis beste basisnyheter så mye å by på.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU juli 2020 Noen av julinyhetene ble borte på sekunder, men det er nok av annet godt å ta av ekstra

Selv om det er testet færre viner enn normalt foran en rolig julilansering, er det nok å velge mellom blant de 760 produktene, og noen av dem er svært ettertraktet.

TEST: Nytt øl og mjød spesialpol juni 2020 Det går i frukt og syrlige toner - og det passer sesongen veldig godt

De er ikke mange - nyhetene på spesialpolet i juni - men nok til å glede både ølnerder og andre som vil ha en pause fra rosevin og altfor lettdrikkelig pils.

TEST: Nyheter spesialpol juni 2020 champagne og engelsk musserende Han må være Champagnes største frykt ekstra

En brite har satt sin signatur på tre av de ni beste musserende vinene, inkludert alt av champagne, som lanseres i spesialpolene i juni.

TEST: Nytt brennevin på spesialpolet mai 2020 Norske kreative destillerier puster klassikerne i nakken ekstra

Blant 50 sterke nyheter på spesialpolet er det flere flasker som det kommer til å bli solid rift om foran pc-ene kommende torsdag kl 8 . Enten fordi de er unike eller fordi prisen er gunstig i internasjonal sammenheng.

TEST: Øl og mjød nyheter spesialpol mai 2020 Her kan du boltre deg i norsk øl i toppklasse

Men ikke bare knallgodt øl fra Norge, også en veldig god mjød som riktignok bør spares til desserten.

TEST: Årets roseviner 2020 Skal du ha virkelig god rosévin, gå for en med mye karakter

Her får du fasit for 401 roséviner og vinnerne er ikke bare langt mer enn lyse og lettdrikkelige, men også viner som gir ekstra god valuta for pengene.

TEST: Nyheter spesialpol mai 2020 - riesling og litt til Om du ikke får tak i denne fantastiske tyske pinot noiren, gå for det søte - du får utrolig mye lagringsdyktig vin for pengene ekstra

Og ikke minst er det mindre kamp om flaskene side de fleste jakter tørre viner. I dette rieslingsslippet på spesialpolet blir det ingen fysisk kamp mellom spisse albuer, siden du kan sitte i ro og fred foran pc-en (og gjerne ha mer enn en tilgjengelig) og foreta dine bestillinger.

TEST: Nyheter basis - vin, øl, brennevin og alkoholfritt mai 2020 Basisnyhetene i mai har akkurat det du trenger for å skape god feststemning på 17. mai

Her er alt fra musserende viner til magnum burgunder, syrlig øl, ferdigmikset drink som smaker virkelig godt, topp vermut og ikke minst et knakende godt øl til den som må avstå fra alkohol.

TEST: Nyheter øl og sider basis, BU og TU mai 2020 Rydd plass til sider og øl - blant mainyhetene er det ekstra mye spennende og velsmakende å velge blant

Enten du holder deg til norskbrygget eller også åpner for importert øl og sider, så er utvalget særdeles godt. Og vi snakker om hele spekteret av stiler fra lettdrikkelige sommerøl og sidere til mer komplekse dråper og kraftpakker som må gjemmes til neste vinter eller enda lenger.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU mai 2020 Er du lei av å drikke boksvin, er det nok å boltre seg i av nyheter fra øverste hylle

Vel er noen av dem kostbare og eksklusive, men det finnes også mengder av virkelig gode kjøp. blant de 1005 testede vinene.

TEST: Pappvin til påske Selv om påskeferien ikke blir helt som planlagt i år, hører pappvin fortsatt med - og dette er de beste

Selv om det har gått hardt utover polhyllene med vin i boks de siste ukene, er det fortsatt nok å ta av, men de beste må ofte bestilles. Her får du oversikten med i alt 343 viner.

TEST: Nye øl og sidere i BU og TU mars 2020 Disse nyhetene kommer som bestilt for å holde humøret oppe

For her er det ikke noen som trenger verken lagring eller vending på skillingen, alle er innafor budsjettet og fyller de fleste behov - samtidig som det er mange kortreiste alternativer. Nå gjelder det å drikke lokalt.

TEST: Nyheter basis mars 2020 Noen eksotiske innslag gjør basishyllene ekstra interessante i mars

Dette skal du legge i handlekurven: Vulture-aglianico fra en av de aller beste produsentene samt en herlig indisk maltwhisky får følge av hvit bordeaux i toppklassen og et norskbrygget øl til desserten.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU mars 2020 Se alt det lekre du kan bestille fra i dag

Nyhetene i mars omfatter det beste i alle kategorier. Barolo, Burgund, California, Ribera del Duero, Champagne, Toscana og mange flere.

TEST: Nyheter spesialpol øl februar 2020 De beste ølene er syrlige og fruktige, og importerte, med ett unntak og det er en skikkelig mørk godbit fra Nøgne Ø

Det syrlige og mørk dominerer også denne gangen blant nyhetene på spesialpolet.

TEST: Nyheter Burgund spesialpol februar 2020 Det er dette folk sover i kø for

Det er 2017 (og DRC 2016) som er tema for årets Burgund-slipp på spesialpolene. Utfra de 60 testede vinene er de røde hakket hvassere.

TEST: Nye øl og sidere i BU og TU januar 2020 Syrlig og fruktig fornøyelse - men også mye godt og mørkt

De beste ølnyhetene er syrlige eller også fruktige, og dermed gode alkoholsvakere alternativer til vin. Som gjør dem  til perfekte matøl.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU januar 2020 950 produkter smakt: Her er alt det gode som januar byr på

Det er snakk om vin av ypperste klasse, som kommer til å tære godt på det (kanskje) magre januarbudsjettet, men du finner også mer budsjettvennlige viner blant de 950 produktene som er testet de siste ukene.

TEST: Nyhetene i basis januar 2020 Sjelden har januars basishyller vært så spennende som nå

For påfyllet er både klassisk-legendarisk og mer spennende enn hva vi har sett på en god stund. Du må riktignok oppsøke de 62 mest velassorterte butikkene for å finne godsakene.

GUIDE: Drikke til kalkun Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen

Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.

TEST: 952 musserende og perlende viner fra hele verden Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen.

TEST: Den store akevittguiden Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 92 andre å velge blant

Her er oversikten over alle akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

GUIDE: Det er nå du skal planlegge hva du skal drikke til høydepunktet på julaften: desserten ekstra

Om riskrem eller multekrem ikke er hellig på julaften, kan du kanskje prøve en dessert som hele familien vil sette pris på. Eller kanskje begge deler. Her får du oppskriftene samt drikketips som passer alle. Også de som bare vil ha et glass til julekakene.

TEST: Julens beste portviner Det er ikke for sent å kjøpe portvin til jul

Utvalget av portvin både i bestillingsutvalget og i polhyllene er som aller best nå. Du kan gjøre mange gode kjøp blant de 102 portvinene vi har vurdert for deg - bare se her.

TEST: Juleølet på polet 2019 Her finner du årets beste juleøl

Felles for de beste av årets juleøl er at de er så smaksrike at de trenger all din oppmerksomhet. Men det er likevel fullt mulig å finne virkelig godt følge til julematen også i år blant de 127 juleølene vi har testet.

GUIDE: Drikke til pinnekjøtt Dette drikker du til pinnekjøtt

Om du velger røykt eller urøykt pinnekjøtt og hvor lenge du vanner det ut, avgjør hva du kan drikke til.

TEST: Nyheter øl spesialpol desember 2019 De mørke skuffer heller ikke denne gangen, men det er også lekre godbiter for surølfansen

Det blir bare tidligere og tidligere mørkt i disse dager, heldigvis byr Øl+ slippet på øl som kler høsten samt noen ordentlig gode surøl.

TEST: Nyheter vin spesialpol november 2019 Dette er bare se, men ikke røre for de fleste

At antall flasker er begrenset, er en ting, men prisene er nå så høye at det blir med drømmen. Men gode er disse vinene, det skal de ha. Og noen gode kjøp er det også.

TEST: Beaujolais nouveau 2019 I dag er polhyllene fylt opp med årets nye vin. 31 viner testet

Men det er likevel nok av forfriskende og lettdrikkelig vin blant årets beaujolais nouveau som er på plass i polhyllene torsdag 20. november kl 10.

TEST: Øl-, sider- og mjødnyheter i bestillingsutvalget november 2019 Novembernyhetene byr på forfriskende hvileskjær mellom alle sesongens juleøl

Her er det nemlig både en rekke gode surøl, velbygde IPA-er og godt proporsjonerte mørke øl som kan puttes dypt i kjelleren i påvente av at de skal mykne med alderen.

TEST: Nye whiskyer på spesialpolet november 2019 60 flasker av denne heftige whiskyen kommer på polet - og prisen er den samme som utenfor Norge

For selv om 1169 koner høres mye ut for en flaske med 14 år gammel whisky, er det langt fra det. For det er ingen hvilken som helst whisky dette er snakk om.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU november 2019 1150 produkter testet: Dette er de aller beste blant nyhetene på polet i november

Blant 1150 novembernyheter er det 310 som får 90 poeng eller mer. Det må være rekord. Det norske markedet myldrer av flotte viner for tiden.

TEST: Nyheter i basisutvalget november 2019 Disse flaskene kan du trygt plukke med deg fra polet i dag

Du får både veldig gode representanter i sine respektive kategorier samtidig som de er gode kjøp.

TEST: Nyheter øl spesialpol oktober 2019 Gled deg til syrlige og minneverdige smaksopplevelser

Ølnyhetene på spesialpolene er i det syrlige hjørnet og noen av dem er av en annen verden. Det er også svært matvennlige øl som kler høstens råvarer.

TEST: Nyheter vin spesialpol oktober 2019 Gjensyn med gamle kjenninger som nok en gang beviser sin lagringskraft - og det til fortsatt svært så gunstige priser

Portugals rødviner er som skapt for vinkjelleren. Her finner du både viner som skal gjemmes i dypet eller vellagrete dråper som er perfekte å diske opp med nå i høst.

TEST: Nyheter vin spesialpol september 2019 Høstens viltretter (også sjømaten) vil trives i dette selskapet

Neste gang du er innom ett av de åtte spesialpolene, skal du ta en titt i Italia-hylla, for den har fått spennende tilskudd av viner som ikke får så mye oppmerksomhet til vanlig.

TEST: Nye øl og mjød spesialpol september 2019 At øl kan være like komplekse som vin, får du bevisene på her

De beste ølnyhetene i spesialpolene er noen virkelige lekkerbiskener som kan nytes gjennom hele den kalde og mørke sesongen, eller legges dypt i kjelleren.

TEST: Øl-, sider- og mjødnyheter i bestillingsutvalget september 2019 I høst kan du bytte ut både rødvinen og den fyldige hvitvinen med øl - det finnes rikelig med knallgode alternativer - også norskbryggete i verdensklasse

Vi snakker selvsagt om surøl og av det komplekse slaget. Ikke bare fra Belgia, men også fra Norge. Fyll opp kjøleskap og kjeller for dette er supre lagringskandidater.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU september 2019 Endelig er det høst og tid for innekos: Vanvittig mye godt nytt, både av ungt og gammelt, dyrt og overkommelig

Blant de 1210 produktene som er testet før septemberslippet, er det mye godt, også om ikke lommeboka strutter.

TEST: Nyheter i basisutvalget september 2019 Det sterkeste påfyllet er best - med noen unntak

Basisnyhetene i september har noen perler i en ellers relativt uinteressant masse. Noe sterkt, noe veldig gammelt og noe som helt bør legges i kjelleren.

Fant 1228 artikler. Viser 1–50.

Til toppen