Arkiv

Fant 1208 artikler om emnet Tester [fjern]

Tittel Dato

TEST: Pappvin til påske Selv om påskeferien ikke blir helt som planlagt i år, hører pappvin fortsatt med - og dette er de beste

Selv om det har gått hardt utover polhyllene med vin i boks de siste ukene, er det fortsatt nok å ta av, men de beste må ofte bestilles. Her får du oversikten med i alt 343 viner.

TEST: Nye øl og sidere i BU og TU mars 2020 Disse nyhetene kommer som bestilt for å holde humøret oppe

For her er det ikke noen som trenger verken lagring eller vending på skillingen, alle er innafor budsjettet og fyller de fleste behov - samtidig som det er mange kortreiste alternativer. Nå gjelder det å drikke lokalt.

TEST: Nyheter basis mars 2020 Noen eksotiske innslag gjør basishyllene ekstra interessante i mars

Dette skal du legge i handlekurven: Vulture-aglianico fra en av de aller beste produsentene samt en herlig indisk maltwhisky får følge av hvit bordeaux i toppklassen og et norskbrygget øl til desserten.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU mars 2020 Se alt det lekre du kan bestille fra i dag

Nyhetene i mars omfatter det beste i alle kategorier. Barolo, Burgund, California, Ribera del Duero, Champagne, Toscana og mange flere.

TEST: Nyheter spesialpol øl februar 2020 De beste ølene er syrlige og fruktige, og importerte, med ett unntak og det er en skikkelig mørk godbit fra Nøgne Ø

Det syrlige og mørk dominerer også denne gangen blant nyhetene på spesialpolet.

TEST: Nyheter Burgund spesialpol februar 2020 Det er dette folk sover i kø for

Det er 2017 (og DRC 2016) som er tema for årets Burgund-slipp på spesialpolene. Utfra de 60 testede vinene er de røde hakket hvassere.

TEST: Nye øl og sidere i BU og TU januar 2020 Syrlig og fruktig fornøyelse - men også mye godt og mørkt

De beste ølnyhetene er syrlige eller også fruktige, og dermed gode alkoholsvakere alternativer til vin. Som gjør dem  til perfekte matøl.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU januar 2020 950 produkter smakt: Her er alt det gode som januar byr på

Det er snakk om vin av ypperste klasse, som kommer til å tære godt på det (kanskje) magre januarbudsjettet, men du finner også mer budsjettvennlige viner blant de 950 produktene som er testet de siste ukene.

TEST: Nyhetene i basis januar 2020 Sjelden har januars basishyller vært så spennende som nå

For påfyllet er både klassisk-legendarisk og mer spennende enn hva vi har sett på en god stund. Du må riktignok oppsøke de 62 mest velassorterte butikkene for å finne godsakene.

GUIDE: Drikke til kalkun Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen

Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.

TEST: 952 musserende og perlende viner fra hele verden Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen.

TEST: Den store akevittguiden Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 92 andre å velge blant

Her er oversikten over alle akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

GUIDE: Det er nå du skal planlegge hva du skal drikke til høydepunktet på julaften: desserten ekstra

Om riskrem eller multekrem ikke er hellig på julaften, kan du kanskje prøve en dessert som hele familien vil sette pris på. Eller kanskje begge deler. Her får du oppskriftene samt drikketips som passer alle. Også de som bare vil ha et glass til julekakene.

TEST: Julens beste portviner Det er ikke for sent å kjøpe portvin til jul

Utvalget av portvin både i bestillingsutvalget og i polhyllene er som aller best nå. Du kan gjøre mange gode kjøp blant de 102 portvinene vi har vurdert for deg - bare se her.

TEST: Juleølet på polet 2019 Her finner du årets beste juleøl

Felles for de beste av årets juleøl er at de er så smaksrike at de trenger all din oppmerksomhet. Men det er likevel fullt mulig å finne virkelig godt følge til julematen også i år blant de 127 juleølene vi har testet.

GUIDE: Drikke til pinnekjøtt Dette drikker du til pinnekjøtt

Om du velger røykt eller urøykt pinnekjøtt og hvor lenge du vanner det ut, avgjør hva du kan drikke til.

TEST: Nyheter øl spesialpol desember 2019 De mørke skuffer heller ikke denne gangen, men det er også lekre godbiter for surølfansen

Det blir bare tidligere og tidligere mørkt i disse dager, heldigvis byr Øl+ slippet på øl som kler høsten samt noen ordentlig gode surøl.

TEST: Nyheter vin spesialpol november 2019 Dette er bare se, men ikke røre for de fleste

At antall flasker er begrenset, er en ting, men prisene er nå så høye at det blir med drømmen. Men gode er disse vinene, det skal de ha. Og noen gode kjøp er det også.

TEST: Beaujolais nouveau 2019 I dag er polhyllene fylt opp med årets nye vin. 31 viner testet

Men det er likevel nok av forfriskende og lettdrikkelig vin blant årets beaujolais nouveau som er på plass i polhyllene torsdag 20. november kl 10.

TEST: Øl-, sider- og mjødnyheter i bestillingsutvalget november 2019 Novembernyhetene byr på forfriskende hvileskjær mellom alle sesongens juleøl

Her er det nemlig både en rekke gode surøl, velbygde IPA-er og godt proporsjonerte mørke øl som kan puttes dypt i kjelleren i påvente av at de skal mykne med alderen.

TEST: Nye whiskyer på spesialpolet november 2019 60 flasker av denne heftige whiskyen kommer på polet - og prisen er den samme som utenfor Norge

For selv om 1169 koner høres mye ut for en flaske med 14 år gammel whisky, er det langt fra det. For det er ingen hvilken som helst whisky dette er snakk om.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU november 2019 1150 produkter testet: Dette er de aller beste blant nyhetene på polet i november

Blant 1150 novembernyheter er det 310 som får 90 poeng eller mer. Det må være rekord. Det norske markedet myldrer av flotte viner for tiden.

TEST: Nyheter i basisutvalget november 2019 Disse flaskene kan du trygt plukke med deg fra polet i dag

Du får både veldig gode representanter i sine respektive kategorier samtidig som de er gode kjøp.

TEST: Nyheter øl spesialpol oktober 2019 Gled deg til syrlige og minneverdige smaksopplevelser

Ølnyhetene på spesialpolene er i det syrlige hjørnet og noen av dem er av en annen verden. Det er også svært matvennlige øl som kler høstens råvarer.

TEST: Nyheter vin spesialpol oktober 2019 Gjensyn med gamle kjenninger som nok en gang beviser sin lagringskraft - og det til fortsatt svært så gunstige priser

Portugals rødviner er som skapt for vinkjelleren. Her finner du både viner som skal gjemmes i dypet eller vellagrete dråper som er perfekte å diske opp med nå i høst.

TEST: Nyheter vin spesialpol september 2019 Høstens viltretter (også sjømaten) vil trives i dette selskapet

Neste gang du er innom ett av de åtte spesialpolene, skal du ta en titt i Italia-hylla, for den har fått spennende tilskudd av viner som ikke får så mye oppmerksomhet til vanlig.

TEST: Nye øl og mjød spesialpol september 2019 At øl kan være like komplekse som vin, får du bevisene på her

De beste ølnyhetene i spesialpolene er noen virkelige lekkerbiskener som kan nytes gjennom hele den kalde og mørke sesongen, eller legges dypt i kjelleren.

TEST: Øl-, sider- og mjødnyheter i bestillingsutvalget september 2019 I høst kan du bytte ut både rødvinen og den fyldige hvitvinen med øl - det finnes rikelig med knallgode alternativer - også norskbryggete i verdensklasse

Vi snakker selvsagt om surøl og av det komplekse slaget. Ikke bare fra Belgia, men også fra Norge. Fyll opp kjøleskap og kjeller for dette er supre lagringskandidater.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU september 2019 Endelig er det høst og tid for innekos: Vanvittig mye godt nytt, både av ungt og gammelt, dyrt og overkommelig

Blant de 1210 produktene som er testet før septemberslippet, er det mye godt, også om ikke lommeboka strutter.

TEST: Nyheter i basisutvalget september 2019 Det sterkeste påfyllet er best - med noen unntak

Basisnyhetene i september har noen perler i en ellers relativt uinteressant masse. Noe sterkt, noe veldig gammelt og noe som helt bør legges i kjelleren.

TEST: Øl- og sidernyheter i bestillingsutvalget juli 2019 Som bestilt: Her finner du de virkelig gode sommerølene

Blant julinyhetene er det flust av alternativer som feier de tradisjonelle sommerølene av banen. Fra noen veritable fruktbomber av noen IPA-er via strålende matøl og sider til både grill og sjømat, til øl som løfter sommerbærene til nye høyder. Og sågar en håndfull lagringsdyktige saker som fortjener å legges i kjelleren.

TEST: Nyheter i BU og nye årganger juli 2019 Gjør deg klar for hvit burgund- og rieslingfest og med et par uimotståelige avstikkere

På topp blant de 885 julinyhetene troner strålende hvitviner som imidlertid ikke er beregnet på å nytes under parasollen i sommer, men derimot legges dypt i kjelleren.

TEST: Nyheter i basis juli 2019 Det er ølhylla og California som er mest interessant for basisnyhetene i juli

Resten er om ikke sorgen, så like variabelt som juliværet.

TEST: Sommerens hvitvinsbokser Blant de 126 boksene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i ferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

TEST: Nytt brennevin på spesialpolet juni 2019 Vær forberedt på sterke scener: Gin, cognac og rom i den absolutte særklasse

Blant de 36 brennevinene som lanseres på spesialpolet torsdag 20. juni er det noen absolutte høydepunkter.

TEST: 329 roseviner vurdert Dette er sommerens aller beste roseviner

Er ikke noen av disse i den stilen du leter etter, er det 325 andre å velge blant i Aperitifs polliste.

TEST: Ølnyheter spesialpol juni 2019 De aller beste ølene kommer langveis fra - med ett solid unntak

For blant imponerende amerikanske og new zealandske øl, finner vi også et knakende godt øl fra Grimstad og Nøgne Ø.

TEST: Nyheter spesialpol juni 2019 Er det tomt for champagne og andre bobler etter maifestene, er det nå du skal fylle opp

For blant de sprudlende nyhetene i spesialutvalget er det flere godbiter, også til konkurransedyktige priser.

TEST: Dette er champagnene som gir aller mest for pengene og som er å få tak i til 17. maifesten

Champagneutvalget på polet er helt fantastisk, og dekker ethvert behov fra den rimeligste til 250 kroner og oppover. Men noen gir bedre valuta for pengene enn andre.

TEST: Ølnyheter i bestillingsutvalget mai 2019 Her finner du surøl som sågar er supert alternativ til champagne - men også mange solide forsmaker på knallgodt sommerøl

For IPA-elskerne er tilgodesett med mange gode nyheter i mai, øl som kommer til å leske godt i månedene framover. Den stadig økende surølfanskaren har også all grunn til å glede seg.

TEST: Nyheter i BU og nye årganger mai 2019 Rekordmye godt til vinkjelleren; om du ikke kom først i polkøen med pc-en, er det fortsatt nok av vin til alle

BU-nyhetene er i salg fra kl 8 fredag 3. mai. Her kan du studere 1250 produkter som alle er del av det som er et rekordstort nyhetsslipp. Med rekordmye godt.

TEST: Nyheter i basis mai 2019 Påfyllet i ginhylla er best - og det du trenger for å blande med

Nyhetene i basisutvalget har riktignok noen få viner som skiller seg ut, men generelt er det barskapet som får påfyll denne gangen.

GUIDE: Drikke til koldtbordet Slik velger du det beste drikkefølget til  koldtbordet

Med så mange smaker som et koldtbord representerer må du velge drikkefølget med omhu.

TEST: Skal du innom taxfree i påskeferien, finner du tipsene her - du sparer fort mange hundrelapper

Her er besparelsene fra 149 kroner og nedover. Noen viner er imidlertid bare mulig å få tak i på flyplassen.

TEST: Pappvin til påske Skal du ha med boksvin på påskeferien, må du handle nå - dette er de beste

For selv om polhyllene bugner av vin i boks, må de beste ofte bestilles. Her får du oversikten med i alt 340 viner.

TEST: Ølnyheter spesialpol april 2019 Slik gjør du ølkosen sur, søt og mørk

Det er nemlig fellestrekkene ved de beste ølene i spesialbutikkene som lanseres torsdag dag 11. april. Flere av dem vil gjøre jobben til den forestående påskekosen.

TEST: Spesialpol tysk riesling april 2019 Ingen overraskelser: Kødannelsen gjelder for noen få produsenter og vinmarker

Men det finnes altså mye annet godt å plukke med seg enn Kellers G Max og en håndfull andre høyt prisete kultviner. For tysk riesling på høyt nivå er fortsatt gunstig priset.

TEST: Ølnyheter i bestillingsutvalget mars 2019 Fest for surølfansen i mars, men det drypper mye godt på andre også

Marsnyhetene preges av mye godt øl. Fra de mest komplekse surølene til leskende IPA-er med klar partyprofil.

TEST: Nyheter i BU og nye årganger mars 2019 Burgund-festen fortsetter i mars, men det er nok av andre godsaker på øverste hylle

Så vel Tyskland med Riesling som Italia med nebbiolo og sangiovese, California med cabernet samt Spania hevder seg i tetsjiktet.

TEST: Nyheter i basis mars 2019 Nå kommer folk til å stå i kø for å få tak i basisnyhetene

Blant marsnyhetene i basisutvalget er det også noen viner som det kommer til å bli rift om. Slike tilstander har det ikke vært siden 1990-tallet.

Fant 1208 artikler. Viser 1–50.

Til toppen