En krydret ostekake som denne blir populær
Ukens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ukens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Les hele sakenI hvert fall smaker den himmelsk av hylleblomst som samtidig er godt mot vårslapphet.
Les hele sakenOg hvis du fortsatt har noe igjen, vet du at de kommer til å bli brukt snart, for så godt smaker denne ostekaken.
Les hele sakenI dag kan du sitere Ole Brumm når vi spør om du vil ha eplekake eller ostekake - ukens kake er nemlig intet mindre enn en epleostekake
Les hele sakenDenne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenDenne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenPrøv denne oppskriften på trippel god ostekake med en herlig saus av jordbær og pernod.
Les hele sakenSelv om du har din favorittoppskrift allerede, må du rett og slett prøve denne eplekaken.
Les hele sakenDet er ikke bare amerikanerne som har skjønt hvor god ostekaken blir om den stekes. Prøv denne enkle oppskriften.
Les hele sakenDet som er aller best med denne oppskriften, ved siden av smaken, er at du får brukt opp en del av det du allerede har i skapene hjemme.
Les hele sakenSlik får du også variert bruken av sommerens bær i kakebaksten. Både jordbær og rips tåler fint varmebehandling.
Les hele sakenMed chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.
Les hele sakenHar du ikke ripssaft, kan annen type god saft gjør jobben.
Les hele sakenSøtt, syrlig og kaldt i skjønn forening med seig nøttebunn. Det blir vanskelig å holde fingrene unna.
Les hele sakenDen skal nemlig være godt stekt utenpå, men fortsatt myk og kremaktig innvendig, og det skal godt gjøres at den ikke blir slik.
Les hele sakenKaffe og hvit sjokolade gir ostekaken en ekstra dimensjon. Liker du ikke kaffe, eller om den skal serveres til de yngste, kan du bruke kakao i stedet.
Les hele sakenSå har innsender valgt å kalle kaken Ostekake med stor O. Vi kan ikke være mer enig.
Les hele sakenHar du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenBringebær er en favoritt i kakesammenheng, og med denne sjokolade-nætte-ostebunnen blir det festsus over baksten.
Les hele sakenOstekake er manges favoritt, og når du tilbereder den i stekeovnen kan den nytes enten lun eller kald.
Les hele sakenAmerikanerne kan ostekaker. Ukens oppskrift er en skikkelig lekkerbisken med svisker marinert i rom eller portvin.
Les hele sakenOstekake med appelsin og aprikos er midt i blinken halvveis i vinteren.
Les hele sakenAlle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler.
Les hele sakenDet betyr stekt og dynket i fersk frukt eller syltetøy. Her er oppskriften.
Les hele sakenGode kaker hører med i festlige lag. Her finner du oppskrifter til alle anledninger.
Les hele sakenTyttebær er en fantastisk råvare vi burde bruke mer av. Ikke bare som følge til kjøttkakene eller vilt. Hva med denne oppskriften på ostekake?
Les hele sakenEt par små grep og ostekaken får en ny smak. Denne vil du like.
Les hele sakenDet er høysesong for pepperkakebaking. Her er en oppskrift på hvordan bli kvitt overskuddet.
Les hele sakenMyk og fyldig ostekrem, bringebær og makroner er ingrediensene som bærer denne oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften blir en slager hos de yngste, men jamen kommer ikke de voksne også til å be om mer ostekake.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.
Les hele sakenMens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.
Les hele sakenI basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.
Les hele sakenDet er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenDenne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.
Les hele sakenStrever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.
Les hele saken