Det tar litt tid å lage disse cibattene for deigen må heve. Mens du venter kan du gjøre andre ting.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Det tar litt tid å lage disse cibattene for deigen må heve. Mens du venter kan du gjøre andre ting.
Clotted cream er obligatorisk til scones og afternoon tea.
Dette brødet kan du bake helt uten å bekymre deg for at du må elte deigen. Det er bare å følge oppskriften så har du et deilig brød som passer til både frokost og matpakke.
Det tar litt tid å lage focaccia på denne måten. Meste parten går med til å la deigen heve skikkelig. Resultatet blir kjempegodt.
Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Det tar lit tid å tilberede gravlaksen på denne måten, men vi kan love at det får du igjen for.
En tradisjonell variant av sylta. Denne krever mindre jobb, men mange synes denne er vel så god som den tradisjonelle sylta.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Det er ikke mye som smaker så godt som en skikkelig god ostekake. Blandingen av søt eller syrlig ostekrem er en uimotståelig kombinasjon.
Vil du ha mye smak ut av ribba skal du forsøke å langtidssteke den. Det tar noen timer. I mens kan du lage tilbehøret. Her får du fremgangsmåten.
For en ekte britisk julefeiring trengs en ekte plum pudding.
Denne oppskriften på sjokoladeparfaitkake er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.