Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Elgkjøttet kan du bruke på mange måter som i retten som kalles Pulled moose . Her har du oppskriften.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Ofte bruker vi buljongpulver eller terninger. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her får du smaker og fylden. Lag en stor porsjon og frys ned.
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Denne osteiskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt med jordbær, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett
En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Fyr opp grillen, ha pulled pork, sennep og barbequesaus klar. Det tar litt tid før alt er ferdig, men du kan glede deg til et fantastisk måltid.
Deilig lakrisis som er superenkel og lage. Spises alene eller sammen med en bringebærdessert.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.