Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • 5 timer

    Du kommer ikke nærmere et herremåltid enn dette: mye kjøtt kokt mørt i øl. Husk å planlegge. Kjaker er ofte bestillingsvare hos slakteren.

  • 5 timer

    Denne iskaken kan serveres med fruktsaus eller som sandwich.

  • 5 timer

    En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.

  • 5 timer

    Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.

  • 5 timer

    Elgkjøttet kan du bruke på mange måter som i retten som kalles Pulled moose . Her har du oppskriften.

  • 5 timer

    Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.

  • 5 timer

    Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.

  • 5 timer

    Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på

  • 5 timer

    Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.

  • 4 timer 30 minutter

    Denne osteiskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt med jordbær, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.

  • 4 timer 30 minutter

    Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.

  • 4 timer 30 minutter

    Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.

  • 4 timer 20 minutter

    God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett

  • 4 timer 20 minutter

    En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.

  • 4 timer 20 minutter

  • 4 timer 10 minutter

    Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.

  • 4 timer 10 minutter

    Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.

  • 4 timer 10 minutter

    Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.

  • 4 timer

    Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.

  • 4 timer

    Kanelstekt juleribbe er enkelt å lage, men du verden så godt så godt det smaker. Her oppskriften du får suksess med.

  • 4 timer

    Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.

Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken