Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Denne retten med prioger vil du helt sikkert bake flere ganger. Her skal du fylle de med spinat og fetaost.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
En deilig pastarett som du lager på svært kort tid. Pepperoni er med å sette smak så det holder.
Kandiserte appelsinskiver er supre som kakepynt, eller godteri.
Dette er den mest utbredte salaten i Thailand og den er kjent for å være ganske så spicy, men den er så frisk og syrlig, en salat du kan bli litt avhengig av.
Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.
Dette er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Du trenger noen få ingredienser. Du kan tilsette cognac eller likør for å spisse den ekstra.
Denne sausen er fantastisk til grillmat! Bruk enten grillet paprika fra glass, eller grill dine egne. Velg farge på paprikaen etter hvilken farge du vil ha på sausen.
Kremet spinat er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan bruke samme framgangsmåte på mangold, grønnkål og friske nesleskudd.
Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.