Denne dressingen lager du på fem minutter. Passer til fisk, grillmat og eksempelvis pizza.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne dressingen lager du på fem minutter. Passer til fisk, grillmat og eksempelvis pizza.
Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.
Her har du oppskriften på brownies med lite sukker. Vi lover deg at de smaker vel så godt som andre.
Aller best blir denne biffretten om du bruker skikkelig sprø baguette. Er ikke det tilgjengelig, eller om den er blitt myk på veien hjem, kan den skjerpes/tørkes et par minutter i stekeovnen før bruk.
Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.
Selvfølgelig kan du spise omelett til dessert. Med litt søtt på toppen kan du servere den på 10 minutter.
Eggesalat med reker er kjempegodt. Du kan bruke den på brødskive eller fylle i en baguett. Her er den enkle oppskriften.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.
Her får kyllingen følge av øl som er en utmerket erstatning for vin i matlagingen. På samme måte som for vin, er det noen regler som gjelder. Følg oppskriften.