Bouillabaisse er den mest berømte fiskesuppen i verden. Ikke uten grunn.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Bouillabaisse er den mest berømte fiskesuppen i verden. Ikke uten grunn.
Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.
Blondies er brownies uten kakao eller mørk sjokolade. I denne oppskriften er det også brukt epler og mandelmel, noe som dessuten gjør den glutenfri.
Spennende vårruller med lammekjøttdeig, inspirert av vietnamesiske smaker.
Trollkrem lages oftest med tyttebær men kan også lages med blåbær.
Denne grillmetoden har vært diskusjonstema i grillkretser i årevis. Ikke alle er enige i at dette er den beste måte å grille kylling på, men alle synes at den er morsom.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.
Tandoori er navnet på en type ovn og tilberedningsmetode, som de færreste har tilgang til. Men med krydderblandingen tandoori masala får du i alle fall smaken, og retten kan altså lages i en helt vanlig ovn.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Lag deilige små pizzabiter med pitabrød og topp med en deilig saus og mye annet godt.
Her får scamapiene følge av en heftig saus, piri-piri. Det er slik de liker scampi tilberedt i Portugal.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.