Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Grissini kan du selvfølgelig kjøpe, men de blir mye bedre hvis du lager de selv. Det er utrolig enkelt. De passer utmerket som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
Her er oppskriften på en deilig julepostei med ingredienser du lett for tak i. Etter halvannen time kan du gled deg noe veldig godt.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Baker du poteten med baconbiter og en krem av philadelphia-ost kan du sikkert lage flere enn fire. De kommer til å forsvinne fort.
Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Når du fyller de bakte potene med dette gode fyllet blir det et måltid for seg selv.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.
Disse kakene må du bake til jul. De er søte og med mandler som smaker ekstra godt når du fyller dem med krem og bær.
Denne oppskriften gir deg to muligheter til fyll til potetene. En med meksikansk fyll, og en med sopp og bacon.