Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Bayerischer Krautbraten er navnet på denne retten fra Sør-Tyskland.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.
Du kommer ikke nærmere et herremåltid enn dette: mye kjøtt kokt mørt i øl. Husk å planlegge. Kjaker er ofte bestillingsvare hos slakteren.
Pølser og epler, det har du kanskje ikke tenkt passer. Da skal du forsøke denne retten. Garantert suksess.
Prøv denne nudel- og kjøttsuppen. Provencalsk pistou setter en piff på det hele.
Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.
Når du har gode grønnsaker er kjøtt eller fisk unødvendig. Prøv denne vegetaroppskriften å få følelsen av å være på Sicilia.
En saftig skive av lammelåret trenger egentlig bare poteter ved siden av. Får du ikke tak i lammelårskiver, kan du bruke koteletter. De trenger normalt litt kortere varmebehandling.
Her har du en enkel oppskrift på hvordan du skal koke kraft som du kan bruke i mange forskjellige retter.
I denne lettlagete oppskriften er det grønne bønner, bulgur og svinefilet som gjør jobben. Du trenger bare tre ingredienser for å gjøre suksess.
Svin på kinesisk vis er en ytterst god kombinasjon. Ingrediensene har du enten allerede eller så får du kjøpt dem i nærmeste butikk.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften
Breiflabb smaker nesten som hummer - bare saftigere og mørere. Derfor tåler den mer smak i tilbehøret. Rødvinsausen gjør at en saftig og myk rødvin passer perfekt til.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.