En skikkelig munnfull med loff og skinke som du kan lage til lunsj, middag eller kvelds.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En skikkelig munnfull med loff og skinke som du kan lage til lunsj, middag eller kvelds.
Det tar litt tid å bake dette brødet, men du vil ikke angre på for det smaker herlig. Mens det står i ovnen, kan du lage retten det skal serves til.
Denne oppskriften kan lages med kveite eller annen fisk, skiver eller filet.
Disse muffinsene vil alle elske. Sjokolademuffins slår aldri feil og denne oppskriften rører du i hop på et øyeblikk.
Har du ikke racletteutstyr, fortvil ikke. For retten kan lages i stekepanne og i ildfaste former som du setter under grillelementet i ovnen.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
Stort rimeligere matrett skal du lete lenge etter, og kombinert med rømme og hvitløk oppnår du en helt ny smakskombinasjon. Legg til et av våre drikkeforslag, og dagens middag er klar.
Både muslimer og hinduer lager denne risdesserten, som blir servert både i moskeer og templer. Den hører også med ved brylluper og andre større selskaper.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
Smulrepai er en av de enkleste eplekakene å lage - og ikke minst sable godt.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage. Du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen. I denne oppskriften har vi brukt muskat som krydder.
I denne moussekaken er det brukt en teknikk som heter italiensk marengs for maksimal luftighet. Smaken er det blåbærene som bidrar med.
Helsteking av dorade er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles