Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.
Denne kyllingretten passer til både barn og vokse. Soltørkede tomater og revet parmesan skal du ha på toppen.
Du må prøve å bake disse kjeksene. Ren nytelse ved siden av en god kopp kaffe
Det er enkelt å lage dine egne havrekjeks, og ikke minst går det raskt. Her en enkel og velsmakende variant.
Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.
Torsk er en av våre aller beste delikatesser som også er svært velvillig på kjøkkenet. Det gjelder også når det kommer til drikkefølge for den trives med så vel hvitvin som rødvin, og ikke minst øl.
Dette er fiskemiddag som gir mersmak. Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka med fiskegrateng.
Denne suppen er mager, men du verden så mett du blir likevel. Og ikke minst, den smaker fantastisk godt.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Lag dine egne havrekjeks - de utkonkurrerer de fleste cookies. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.
Har du brie på hamburgeren får du en silkemyk konsistens. Sammen med pesto og tomat blir det en vinner.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.