Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Har du kjøleskapet fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte måltid.
Denne moderne retten er populær over hele Italia. De tre hovedingrediensene passer godt sammen, og retten er rask og enkel å lage.
Du kan lage risotto i uendelig mange varianter. Her en forseggjort sådan med deilig tilbehør som spekeskinke, røkelaks og asparges.
Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kylling.
Rødbetene fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.
Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.
Verdens enkleste pastarett er proppfull av smak takket være den italienske ansjossausen, colatura di alici.
En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
I denne oppskriften får kyllingen smak av norsk eplemost og litt chili.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig. Etter fire timer i fryseren er den klar.
Denne suppen som kalles harira er en tradisjonsrik rett i Marokko. Mange deilige smaker og vi kan love deg at du blir god og mett.
Falafel er en populær form for hurtigmat i Midtøsten med utgangspunkt i kikerter. Her er vegetarretten med masse deilig smak.
Plommer har kort levetid, men den kan forlenges ved å sylte dem. Dermed har du dessert hele vinteren gjennom.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.